Kuumat aallot saapuvat - VPK:ta tarvitaan!

Kuumat aallot saapuvat - VPK:ta tarvitaan!

Esiintyjäkaksikko Päivi Mäkinen ja Anu Hälvä valmistelevat parhaillaan Kuumia Aaltoja -esitystään, jonka Suomen ensi-illan oli määrä olla alun perin 10.8.2019 eräässä ravintolassa jossain aivan muualla päin Suomea. Ravintola meni ykskaks konkurssiin, ja jostain piti keksiä korvaava paikka. Mäkinen kertoi huolensa Kylänpään kirpputorilla heinäkuisena viikonloppuna ja ongelma ratkesikin: Kirpputorilta neuvottiin taiteilija oikeaan osoitteeseen ja näin saamme nauttia lauantaina 10.8.2019 klo 19 Nummituvalla komediallisesta esityksestä. Kysymyksessä on Suomen ennakkoesitys, varsinainen ensi-ilta nähdään Aurinkorannikolla syksymmällä.

Kuumia aaltoja - komediallinen esitys Vihtijärven Nummituvalla 10.8.

Kuumia aaltoja on tutuilla sävelillä höystetty musiikillinen komedia ikääntyvien naisten elämästä. Keski-ikäiset sielunsiskot löytävät toisensa karaokebaarissa, kun vaihdevuodet ravistelevat kroppaa ja elämän aallot lyövät vasten kasvoja. Yhteiset sävelet ryydittävät jaettuja elämänkohtaloita; iloja, suruja, pettymyksiä ja unelmia. Aikuiset naiset heittävät korot kattoon yhdessä yleisön kanssa. Tervetuloa mukaan päästämään pedot irti! Käsikirjoitus Anne Prokofjeff, rooleissa Anu Hälvä ja Päivi Mäkinen.

Liput 10 € paikan päältä. Paikkoja on rajallinen määrä joten ennakkoilmoittautumista suositellaan. Esitys alkaa klo 19.00. Ovet, lipunmyynti ja baari aukeavat hyvissä ajoin ennen esitystä klo 18. Varaa paikkasi ennakkoon Maaritilta 050 571 4034 tai maarit(at)kajosaari.fi

(KP)