Koululaisten Ystävyyskahvila avoinna ke 4.3. klo 11.15-12

Koululaisten Ystävyyskahvila avoinna ke 4.3. klo 11.15-12

Vihtijärven koululla on odotettavissa mukavaa pöhinää keskiviikkopäivänä 4.3.2020. Koululaiset järjestävät Ystävyyskahvilan, jonne ovat tervetulleita koulun väen lisäksi kaikki paikalle pääsevät; isovanhemmat, kummit ja kaimat, kyläläiset ja muutkin kynnelle kykenevät.

Mistä on kysymys? "Oppilaskunta järjestää kahvilaa varojen keräämiseksi välituntivälineitä varten", kertovat oppilaat ja opettaja Mari Fromholz. "Toivomuslistan villein tavoite on vuoristorata välitunteja varten, mutta ellei siihen ylletä, niin esimerkiksi aivan tavalliset hyppynarut ja kunnolliset pallot ovat hankintalistalla". Koululla on myös esimerkiksi frisbeegolfkori, mutta kiekkoja puuttuu.

Kahvilassa on luvassa koululaisten kotona leipomia herkkuja, kahvia sekä mehua. Koululaisilla on lupa ottaa kouluun mukaan enintään neljä euroa, ettei tapahdu övereitä. Muiden kahvilan asiakkaiden on tietysti lupa ottaa enemmänkin rahaa mukaan, se on jopa toivottavaa. 

Saavu siis koululle Ystävyyskahvilaan keskiviikkona 4.3.2020 klo 11.15-12 ja kannata oppilaskunnan välituntivälinehankintoja!

(KP)