20.06.2012 Talkoilla rantaa ja kisakenttää kuntoon

Keskiviikkona 20.6. Vihtijärvellä laitettiin uimarantaa sekä Nummituvan kenttää kuntoon talkoovoimin.

Rikkaruohot saivat kyytiä ja vanhat kaislat koitettiin kiskoa irti vesirajan hiekkasärkästä. Retkipöytien alle tarkoitettu toinen laatoitus valmistui ammattimiesten avulla nopeasti ja pöytäryhmät saatettiin paikoilleen raavaiden miesten voimin. Hiekka-alueet haravoitiin ja istutukset saivat lisää katetta juurilleen.

   
   
 
Hiekka tasoittui ja laatat saivat paikkansa. Kyllä oli mukavaa katsella kuinka homma hoitui vikkelään!  

Jonkun irti kiskomat naulakot naisten pukukopissa pääsivät taas paikoilleen. Hakaset kopeihin jäivät vielä uupumaan, mutta eiköhän sellaisetkin joku vielä arastostaan löydä. Uimaranta sai myös uuden ilmoitustaulun, josta voi jokainen rannalla viihtyvä lukea uimarannan säännöt. Tupakkapaikka jäi vielä tekemättä, mutta käyttäjiltä on tullut toive, että ranta pidettäisiin savuttomana. Tupakoida voi tulevaisuudessa parkkipaikan läheisyydessä, jonne tulee tuhkis.

Uhkan järjestämissä talkoissa Nummituvalla saatettiin kenttää kuntoon juhannuskisoja varten. Kentällä on lippuja merkkaamassa matkoja, jotta paremmin huomaa, saiko heitettyä saapasta tai työnnettyä kuulaa pidemmälle kuin kaveri. Ehkä suurinta kulutusta juhannuksena saava juoksurata kalkittiin ja tenniskentän monet lajipaikat valmisteltiin. Vaikka väkimäärä talkoissa ei ollut suuri, niin tunnelma oli silti korkealla!

Suuri kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille!

(AN)