Kaikille avoin Kyläkahvila kylätalolla perjantaina 9.9. klo 9-11

Kaikille avoin Kyläkahvila kylätalolla perjantaina 9.9. klo 9-11

Vihdin seurakunta järjestää perjantaina 9.9., 14.10. ja 11.11. klo 9:00 – 11:00 Vihtijärven kylätalolla (os. Kouluntie 23) Kyläkahvilan, yhteistyössä MLL:n ja Kohtaamispaikkatoiminnan kanssa. Seurakunnasta ovat mukana lastenohjaajat Pirkko Fält-Rantanen, Paula Lahti ja Raisa Humaloja ja seurakunta tarjoaa kaikille kahvit/teet/mehut ja pullat. Perjantaina 11.11. kahvilassa on mukana myös MLL:n kehittämispäällikkö Minna Maanpää, teemalla Vanhemmuuden tukeminen.  

Kyläkahvilat ovat avoinna ihan kaikille, ”vauvasta vaariin”, ja ne ovat matalan kynnyksen toimintaa kaikenlaisille kyläläisille. Kahvila tarjoaa mahdollisuuden vapaamuotoiseen yhdessäoloon, vertaistukeen ja sieltä saa myös juttelu- ja leikkiseuraa. Toiminnalla edistetään kyläläisten hyvinvointia ja terveyttä sekä arjessa jaksamista.  

Kyläkahvilat ovat lapsiystävällisiä ja niiden toiminta perustuu avoimeen, aitoon ja arvostavaan kohtaamiseen. Siellä kaikki kohtaavat toisensa kunnioittavasti ja yhdenvertaisesti.  

Kyläkahvilaan ei tarvitse ilmoittautua; voit pistäytyä oman aikataulusi mukaan. Lämpimästi tervetuloa! Lisätietoja: pirkko.falt-rantanen@evl.fi