20.06.2012 Juhannusta juhlitaan kylällä perinteisin menoin

Vihtijärvellä juhlitaan juhannusta perinteisesti juhannuspäivänä, jolloin tapahtumapaikkana on Nummitupa - aamupäivästä yömyöhään.

Puoliltapäivin keräännytään tapaamaan tuttuja ja kisailemaan Nummituvan urheilukentälle (ilmoittautuminen alkaa 11:30). Lajeista löytynee jokaiselle sopiva: juoksusarjat kattavat kaikki ikäluokat taaperosta vaariin. Kolmiottelussa lienee haastetta jo vaativampaankin makuun. Lukuisat kenttäpelit sopivat myös vähemmän treenanneille: on esimerkiksi saappaan- ja pussinheittoa ynnä ilmakivääriammuntaa.

Lisätietoa lajeista Uhkan nettisivuilla.

Virvokkeita tarjoillaan niin urheilukentän puffetissa kuin VPK:n olutteltassakin, joka löytyy Nummituvan kyljestä. Siellä saa myös esimakua illasta. Olutteltta aukeaa uudestaan iltasella klo 19:30, jolloin myös karaokekansaa hellitään. Tarjolla on nimittäin laadukas Met-Set Servicen karaoke. Mikäli karaoke kuitenkin särähtää korvaan, voi nauttia ammattilaisten esittämästä tanssimusiikista sisällä juhlasalissa. Antero Ketonen orkestereineen tanssittaa juhannuksen juhlijoita pitkälle valoisaan yöhön.

(LV)