Joulutori taipuu pop-up-joulupuodiksi la 5.12.2020 klo 10-15

Joulutori taipuu pop-up-joulupuodiksi la 5.12.2020 klo 10-15

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikkien yli 10 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisä- ja ulkotiloissa Helsingin ja Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla. Näin pyritään rajoittamaan koronaviruksen leviämistä.

Vihtijärvelle suunniteltu joulutori muuntuu tästä syystä joulupuodiksi, josta voit käydä hankkimassa paikallistuotteita joululahjoiksi tai omaan jouluusi turvallisesti.

Joulupukin vierailu, joulupuuro ja -glögi on Kylänpään Joulutorin osalta peruttu. Voit silti käydä hankkimassa monenlaista paikallisten tuottamaa jouluruokaa, -koristeita ja -lahjoja Kylänpään pihalta lauantaina 5.12.2020 klo 10-15. Aukioloaikaa on alkuperäisestä pidennetty, jotta mahdollisilta ruuhkilta vältyttäisiin. Noudatathan annettuja ohjeita turvavälejä ja kasvomaskeja koskien.

Myytävänä on havuköynnöksiä ja -kransseja, piparkakku- ja muita leivonnaisia, käsitöitä ja kierrätyskoruja, Ahvenharjun hunajaa, TouchWild-tuotteita, kynttilöitä, takkasytykkeitä, joulukoristeita, joululaatikoita, Vihtijärven kyläkirjoja ja -viirejä, joulukortteja ja paljon muuta.

Voit myös tilata kukkia ja kukka-asetelmia (paitsi kylmänarkoja kukkia) itsenäisyyspäivän ja joulun viettoon etukäteen Valtakukasta puh 040 738 9809. Ennakkoon tilatut kukkatuotteet voi noutaa Kylänpäästä sovitusti.

Tiedustelut ja mahdolliset ennakkovaraukset joulupuodin osalta Anjalle 040 832 8855.

Kyläyhdistys ja kirpputorin väki toivottavat tunnelmallista adventtiaikaa.
Pysytään terveinä!

(KP)