Harrasta syksyllä omalla kylällä

Syksy ja arki saapuvat taas. Lomien jälkeen on oiva tilaisuus aloittaa uusi harrastus, ja mikä parasta, omalla kylällä. Tässä kokoelma syksyn harrastusmahdollisuuksista. Muista myös säännöllisesti käydä katsomassa tapahtumakalenterista, mitä muita menoja kylällä on tiedossa. Samalta sivulta löydät harrastusryhmien vetäjien yhteystiedot.

Jooga

Tutun joogaohjaajan, Heini Romo-Lappalaisen, vetämät joogatunnit alkavat taas pyöriä 1.9.2015 alkaen. Syyskauden ensimmäinen tunti on erityistapaus, sillä se järjestetään Heinin kotona. Tuolloin luvassa on kahden tunnin Yang & Yin -jooga klo 18.30-20.30. Sen jälkeen tunnit jatkuvat torstaisin kylätalolla klo 18.45-20.15. Lue tulevasta joogakaudesta enemmän klikkaamalla tästä. Ilmoittaudu mukaan!

Liikuntakerhot

Vihtijärven Uhka pitää lapsille liikuntakerhoa tiistaisin klo 17.30-18.30 Nummituvalla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki esikoulu- ja ala-asteikäiset lapset. Liikuntakerhossa pääset harjoittelemaan monipuolisesti eri lajeja. 

Uhka järjestää myös muita liikuntakerhoja. Käypä katsastamassa ne tästä linkistä.

VPK

Vihtijärven VPK:n syyskausi on alkamassa. Nuoriso-osasto kokoontuu torstaisin klo 18 alkaen ja hälytysosasto heti sen jälkeen klo 19-21. Nuoriso-osastossa harrastavat 7-17-vuotiaat ja hälytysosastossa sitä vanhemmat n. 45-vuotiaiksi saakka. Molemmat osastot ottavat mukaansa uusia jäseniä. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan riittää, että tulet jonain torstaina treeneihin paikan päälle. 

VPK:n nettisivut ovat parhaillaan pois käytöstä, joten seuraa tiedotusta Facebookissa

Martat

Marttojen syyskausi alkaa torstaina 27.8.2015 klo 18.30 alkaen kylätalolla. Syksyn ensimmäisen marttaillan teemana on perinneruoka, juurekset ja leipä. Syksyn aikana järjestetään myös jotain touhua sienien ympärillä. Martat toivottavat uudet osallistujat tervetulleiksi. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tiistaikerho

Vihtijärven palvelutaloyhdistys jatkaa tiistaikerhotoimintaa ikäihmisille joka toinen tiistai. Kerho kokoontuu totutusti kylätalolla. Ensimmäinen kokoontuminen on vanhustenviikolla 6.10.2015. Seuraa ilmoittelua tapahtumakalenterissa sekä paikallislehdissä.

Diakoniaseura

Vihtijärven Diakoniakerho kokoontuu kodeissa keskiviikkoisin kerran kuukaudessa klo 19-21. Syksyn ensimmäinen Diakoniailta järjestetään keskiviikkona 26.8.2015. Diakoniailloista löydät tarkemmin tietoa tapahtumakalenterista

Kappelikuoro

Kappelikuoro kokoontuu tuttuun tapaan tiistaisin kylätalon alakerrassa 22.9.2015 alkaen. Uudet laulajat ovat kuoroon lämpimästi tervetulleita!

Näin mukavaa oli marttojen viime talven retkellä.

(14.8.2015 LR-J)