Haluaisitko mennä linja-autolla Nummelaan?

Haluaisitko mennä linja-autolla Nummelaan?

Vihdin kunnan toimesta tehdään parhaillaan kehittämistyötä alueen joukkoliikenteen hyväksi. Joukkoliikenteen kehittämiseen liittyvä blogi on avattu marraskuun puolen välin tienoolla. Blogissa kerrotaan suunnittelutyön etenemisestä noin viikoittain julkaistavien kirjoitusten avulla. Kirjoituksia voi kommentoida ja esittää ideoita joukkoliikenteen kehittämiseksi.

Joukkoliikenneblogin uusimmassa kirjoituksessa 27.11.2017 pohditaan yhteyksiä Vihdin kylistä Nummelaan. 

Palvelutasoehdotuksen mukaan kylät kytkeytyvät Nummelaan arkisin vuoroilla aamuisin noin klo 6, 7 ja 8 sekä iltapäivisin paluuvuoroilla klo 16, 17 ja 18. Tarkoituksena on, että vuorot palvelevat sekä Nummelaan kohdistuvaa liikkumistarvetta, että liityntäliikenteenä Nummela – pääkaupunkiseutu -vuoroille. Lähtöajat kylistä ja paluuajan kyliin pyritään sovittamaan niin, että vaihtoyhteys on sujuva. Tavoitteena on siis mahdollistaa joukkoliikenteen käytön työmatkoille Nummelaan ja pääkaupunkiseudulle. Lisäksi tavoitteena on, että vuoroilta on vaihtomahdollisuus muiden suuntien yhteyksiin, kuten Lohjalle ja Karkkilaan.

Miltä tämä ehdotus kuulostaa niiden korvissa, joiden työmatka suuntautuu Helsingin seudulle? Entä Nummelaan matkaajat? Tai Karkkilaan? Käy lukemassa koko blogikirjoitus ja jätä asiallinen kommenttisi. Vain vastaamalla voit voittaa.

(30.12.2017)