Halloween oli komea ja kammottava

Halloween oli komea ja kammottava

Vihtijärven koulun vanhempainyhdistys apureineen järjesti hienon tapahtuman viikkoa ennen varsinaista halloweenia. Teeman hengessä sopivasti kammottava ilta on joka vuosi yhdistyksen tärkein varainkeruutapahtuma. Tapahtuma kootaan talkoilla ja tuotto käytetään vanhempainyhdistyksen kautta koululaisten kevätretkiin sekä erilaisiin materiaalihankintoihin. Yhdistys on hankkinut koululaisille mm. välituntivälineitä, soittimia ja muuta tarpeellista. Retkiä on tehty mm. luontokeskus Haltiaan sekä Sisumetsän seikkailupuistoon.


Kristiina Korpelan (vas.) ja Anette Latva-Aron halloween-look.

Nummituvan suuressa salissa oli useita pelipisteitä, joissa pääsi mm. heittämään palloa tai purkkeja, sekä kokeilemaan onneaan karmanpyörässä. Yhdellä pelipisteellä pääsi ennustajan pakeille, kun samaan aikaan naapuripisteessä tunnusteltiin sokkona matoja, liskon silmämunia ja muuta inhottavaa. Yläkerran party cornerissa soivat lempibiisit, ja kahviossa tarjoiltiin halloween-henkisiä herkkuja. Tämän vuoden uutuuksina paikalle oli saatu myös hot dogeja, popcorn-kone sekä makuhattaroita. Tapahtuman viimeistelivät upeat valoefektit.

Kaikki tapahtuman lavasteet ja somisteet on tehty kierrätysmateriaaleista. Aktiiviporukka on loihtinut huikeita rakennelmia ja halloween-henkisiä koristeita jämälaudoista, vanerinpaloista, vanhoista huonekaluista ynnä muusta. Järjestäjät pitävät tärkeänä sitä, että tapahtuma toteutuu kestävän kehityksen hengessä.

 

Kurpitsan veistoa ja upeita asuja

Jokavuotisen kurpitsanveistokilpailun voiton vei tänä vuonna Antti Saari. Rohkeimmat veistäjät olivat käyttäneet mielikuvitusta, ja osallistuivat kilpailuun vesimelonilla ja ananaksella. Eri kokoisista ja näköisistä kilpailutöistä oli koostettu hieno kokoelma Nummituvan ulkoportaille.

Moni oli pukeutunut teeman mukaan, ja paikalla oli melkoisen kammottavaakin väkeä. Parhaan asun palkinnon nappasi Ellen Vuorikkinen, jonka eläinasu oli kaiken lisäksi itse tehty. Raati painotti valinnassa puvun kekseliäisyyttä, omaperäisyyttä sekä sopivuutta teemaan.


 


Paras asu -kilpailun voittaja.


Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2013.  Sitä sponsoroivat useat Vihdin, Nurmijärven ja Karkkilan alueen yritykset erilaisin tavaralahjoituksin. Vanhempainyhdistys kiittää kaikkia kävijöitä, talkoolaisia ja lahjoittajia!

(HE, kuvat KP ja Paavo Neva)