Halloween-juhlat Nummituvalla 3.11.2018

Halloween-juhlat Nummituvalla 3.11.2018

Koulun vanhempainyhdistys keräsi Halloween tapahtumalla rahaa kyläkoulun oppilaiden käyttöön. Ydinjoukko oli tehnyt juhlan eteen valtavan tuntimäärän valmistaessaan tilaisuuden somisteita. Lopputulos oli erinomaisen onnistunut. Lapset nauttivat naamioitumisesta ja hauskoista pelipisteistä hämyisessä salissa, joka oli täynnä toinen toistaan kekseliäämpiä kilpailupaikkoja.

Jo eteisessä tulija pääsi tunnelmaan kun katossa roikkui kynttilöitä ja noidanhatut leijuivat vastaan. Valaistukseen oli myös panostettu Halloweeniltana, jo pihalla tulija näki mistä oli kyse.

Kaunis ennustaja tiesi kohtalosi Karmanpyörässä saattoi onnistua makeasti

Tapahtumassa sai osallistua sekä kurpitsan kaiverrus- että hienoin halloweenpuku- kilpailuun. Paikalle olikin saapunut runsas joukko mitä hurjemman ja hämäräperäisemmän näköistä väkeä.

Kurpitsan veistokilpailun voittajat: 1. nro 8 Verneri Saari, 2. nro 2 Mary Kautonen, ja 3. nro 3 Valtteri Palonen

 

 Pukukilpailun voitti Väinö Raappana Kisan 2. palkinnon sai Minja Granqvist Kurpitsakisan voittaja Verneri Saari

Onnistuneen illan kruunasi käynti buffassa; myös sieltä löysi mm. jännittäviä pieniä kummitusleivoksia ja maukkaita piirakoita. Vihtijärven lasten vanhemmista monet olivat kantaneet kortensa kekoon leipomalla herkullisia leivonnaisia tarjolle.

 

Buffassa oli tarjolla jopa "mato"maistiaiset.

Tämä hahmo ei turhia huudellut, surullisena vain teki matkaansa jonnekin kauas lyhtyä kantaen.

Halloweenista on mitä ilmeisimmin tulossa yhä hienompi (lue kauhea) perinne kylälle, ensi vuonna kannattaa mennä katsomaan ja osallistumaan !

(teksti SP, kuvat JA)