Ensimmäiset koulupäivät

Koulun oma toimitus haastatteli välitunnilla oppilaita ja opettajia. Monen oppilaan mielestä oli tylsää ja hirveää palata kouluun, toiset taas olivat sitä mieltä että kouluun palaaminen oli mukavaa kun näki taas kavereita. Ensimmäisen luokan pojat, Jonne ja Konsta kertoivat, että heitä jännitti tulla kouluun, mutta kyllä se kivaakin oli.

   
 Nautitaan ensimmäisestä kesäpäivästä koulussa.  Vihtijärven aurinkoinen koulu.


Monet viidennen luokan oppilaat odottivat viidenneltä luokalta vaikeus- tason huimaa nousua ja uusia haasteita.
"Kyllä minuakin jännitti tulla kouluun", Anu-opettaja kertoi. Anun mielestä oli hienoa, että kouluun tuli uusia oppilaita.

Iloinen ekaluokkalainen. Leikkiä metsässä.

"Vähän harmitti kun kesäloma loppui jo", Myrsky tuumasi. "Oli tylsää, tyhmää ja karseaa tulla kouluun kesäloman jälkeen," Olli taas sanoi. Pojat olivat jo aloittaneet sen iänikuisen jalkapallopelin, kun taas tytöt hyppivät hyppynarulla pihalla.

Pallonpotkija. Veikeät veljekset.

"Oli aivan mahtavaa tulla kouluun, kun kesäloma alkoi jo vähän pitkästyttää eikä nähnyt niin paljon kavereita", auringossa istuva Elsa sanoi. Koulun ruokailussa kyselimme, miltä ruoka maistuu. "Päivän ruoka oli tosi hyvää. Ruokana oli lihapullia, perunaa ja tomaattisalaattia", Janna kertoi.

Seuraavana päivänä oli ruokana makaronilaatikkoa. Kommentit vaihtelivat niin kuin yleensä. "Tämän päivän ruoka oli aika pahaa", eräs moitti. "Tänään oli hyvää ruokaa", kuului monen suusta.

Kuudesluokkalaiset ruokajonossa. Ruokalassa.

Toimittajat: Varpu,Vilma ja Mona neljänneltä luokalta.

Kuvaajat: Sebastian  ja Juhani kuudennelta luokalta.

(29.8.2012)