24.01.2012 Latuja auki hiihtäjille

Nummituvan mäellä pääsee hiihtämään vajaan 1,5 km:n valaistua lenkkiä ja latu on vedetty nyt myös Rokokalliolle. Tuota valkoista "ihanuutta" tulee kuitenkin taivaalta sitä tahtia, että ladut eivät tahdo pysyä auki muuten kuin hiihtämällä. Lumisateiden jälkeen latuja avataan siinä tahdissa kun ehditään.

Rokokallion reitti on tehty myös Haaviskoppelin tien kautta, jolloin reitille tulee pituutta n. 2,5 km lisää per suunta. Rokokalliolle pääsee lähtemään esimerkiksi Monitoimitalolta tai Nummituvan alatien (Koulunummentien) kohdalta. Hiiskulaan asti reitti saattaa paikka paikoin olla hieman haasteellinen, joten pieni varovaisuus hankalissa kohdissa on tarpeen.
Reitit nähtävissä hiihtolatukartassa.
Muistattahan, että valaistun kuntoradan tai muitakaan hiihtolenkkejä ei ole nyt syytä käyttää kävelyyn, jotta saadaan pidettyä tehdyt latupohjat kunnossa.
PS. Kiinnostaisiko ajelu moottorikelkalla aivan veloituksetta? Vihtijärven Uhka tarjoaa sinulle tähän mahdollisuuden. Ainoa pikku ehto on, että kelkan perässä pitää kuljettaa latuhöylää. Eli kaivataan kovasti ihmisiä, jotka pystyvät tekemään töitä yhteisen hyvän eteen eli hoitamaan latujen ajoa. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä Jukka Vihtkariin p. 0400-802369.
(JV)