14.01.2012 Ennakkoäänestysvilkkaus kohtalaista Vihtijärvellä

Liikkuvan ennakkoäänestys-vaalihuoneiston ovi kävi tasaisen verkkaan Vihtijärvellä - presidentinvaalien ennakkoäänestäjiä ilmaantui kolmen tunnin aikana Vihtijärven koulun pihalle lauantaina 14.1. yhteensä 86.

Koulun vanhempainyhdistys piti alaluokassa vaalikahvilaa äänestäjien virkistykseksi. "Yli viisikymmentä kahvittelijaa on käynyt" kertoivat kahvilaa pitäneet Kaija Silvasti, Anu Nilsson ja Anne Hampori. Leivonnaiset ja kahvit oli valmistettu yhteistyössä talkoilla. Kahvilan tuotto käytetään kokonaisuudessaan koululaisten hyväksi retkitoimintaan ja mahdollisiin väline-ja tarvikehankintoihin.


Vaalikahvilan asiakkaat viihtyivät.

Jos presidentinvaalien toinen kierros toteutuu, saapuu ennakkoäänestysbussi koulun pihaan taas lauantaina 28.1. klo 10. Äänestysaikaa on tuolloinkin kolme tuntia. Myös vaalikahvila on auki toisen kierroksen ennakkoäänestyspäivänä.

Presidentinvaalien varsinaisena äänestyspäivänä sunnuntaina 22.1.2012 pohjois-vihtiläisiin kuuluvat vihtijärveläiset voivat käydä äänestämässä Haimoon koululla, Haimoontie 378. Vaalihuoneisto on tuolloin avoinna klo 9.00-20.00.

"Säilytä saamasi ilmoitus äänioikeudesta mahdollista toista kierrosta
varten", muistuttivat vaalivirkailijat. Ilmoituksessa on myös tietoa
tasavallan presidentin tehtävistä.

Mahdollisen toisen kierroksen varsinainen äänestyspäivä on 5.2.2012. Lisätietoa vaaleista tässä linkissä.

(KP)