13.06.2012 Kunnanjohtaja kävi vierailulla kyläkahvilassa

Vihtijärven kyläyhdistyksen järjestämässä kyläkahvilassa keskiviikkoiltana kävi yli kolmekymmentä kyläläistä. Kahvilan vetonaulana oli tällä kertaa Vihdin kunnan uusi kunnanjohtaja Sami Miettinen. Hän tutustuu parhaillaan Vihdin kyliin ja kyläläisiin, tällä kertaa oli vuorossa Vihtijärvi. Kyläläisillä oli mahdollisuus kertoa ajatuksistaan ja kysellä kunnanjohtajan näkemyksiä eri asioista.

Kyläkouluihin kunnanjohtaja kertoi suhtautuvansa myönteisesti, mutta sanoi että Vihtijärven koulun tulevaisuudesta ei voi vielä luvata mitään. Meneillään on investointisuunnitelman laatiminen, joka tulee toimimaan kunnan toimien tulevaisuuden pohjana. Vesiosuuskunnasta ja sen kohtaamista vastoinkäymisistä keskusteltiin paljon ja toivottiin kunnanjohtajalta positiivista myötävaikutusta asian eteenpäin viemiseksi.

Kunnanjohtajalle kerrottiin myös Uudenmaan liittoon lähetetystä hankehakemuksesta ja -suunnitelmasta, jonka ajatuksena on kylän kokonaisvaltainen kehittäminen uusmaalaisen kylän malliksi.

 
  Kunnanjohtajalle ojennettiin Vihdin Kruunu -kyläkirja, tuore Vihtijärveläinen sekä Vihtijärven logolla varustettu T-paita.

(KP, kuvat AN)