Kirpputori heräilee talvitauon jälkeen – tänä vuonna kirpparilla myös jäätelöauto

Kirpputori heräilee talvitauon jälkeen – tänä vuonna kirpparilla myös jäätelöauto

Kyläyhdistyksen talkootyöllä ylläpitämällä kirpputorilla heräillään toukokuussa uuteen toimintavuoteen. Vuorossa on jo 19. kesä Kylänpäässä, ja luvassa on sekä vanhaa ja tuttua että uutta ja jännittävää tapahtumaa.

Ensimmäisenä vietetään talvitauon jälkeen Burgeripäivää lauantaina 4.5., jolloin tarjolla on selkiläisen Dogs & Delin maittavia hampurilaisia, kyläyhdistyksen pitämä kahvila, hamam-pyyhemyyjä ja Valtakukan kukkamyyjä.

Kirpputoria siistitään helatorstaina 9.5. talkoilla, joihin toivotaan innokkaita apulaisia klo 10 alkaen. Tule viettämään mukavaa päivää yhteisen hyvän merkeissä!

Äitienpäivän tienoilla 11.5. kirpputorin valtaa puolestaan kevätkarnevaali: kahvilaa pitää koulun vanhempainyhdistys, tarjolla on kukkamyyntiä, arpajaiset, lapsille ongintaa ja paljon muuta mukavaa.

Jäätelöauto saapuu kirpputorille kerran kuussa

Tänä kesänä luvassa onkin ekstraherkullinen kirpparikausi, kun Jätskiauto saapuu kirpputorille n. klo 11.00 seuraavina lauantaipäivinä: 18.5., 15.6., 13.7., 10.8. ja 7.9. Pääset tutustumaan jäätelöauton tarjontaan jo etukäteen osoitteessa https://www.jatskiauto.com/

Vihtijärven kirpputori sijaitsee osoitteessa Kylänpääntie 4, 03790 Vihtijärvi. Kirpputorin toiminnan mahdollistaa Vihtijärven kyläyhdistys ry ja Hiiskulan kartano.

(SS)