Vihtijärven kirpputorin avajaisia vietetään lauantaina 26.5.2018 klo 11 alkaen

Hankkiakseen varoja kyläyhdistyksen toimintaan on kylällä pidetty vuodesta 2006 alkaen kesäviikonloppuisin kirpputoria, jossa kyläläiset ovat olleet myyjinä.

Kirpputori sijaitsee Kylänpään talossa lähellä Lopentien ja Karkkilantien risteystä - opasteet Lopentieltä ohjaavat perille kirpputorin ollessa auki. Kirpputorille otetaan vastaan hyväkuntoista myytävää tavaraa vain sen aukioloaikoina tai sopimuksesta (ei kuitenkaan mielellään vaatteita). Ethän jätä tavaroita sopimatta oven ulkopuolelle.

Kirpputori on avoinna kesäviikonloppuisin seuraavasti:
perjantaisin kello 16:00 - 19:00
lauantaisin kello 11:00 - 16:00
sunnuntaisin kello 12:00 - 17:00

Toiminnasta kiinnostuneet myyjät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Kirpputorin vuorovihko on kirpputorilla sen aukioloaikoina, muina aikoina voit ilmoittautua kirpputorivastaaville. 

Kaikki tuotot menevät lyhentämättöminä kyläyhdistyksen toimintaan. Voit olla tarvittaessa yhteyttä kylän kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Toistaiseksi kirpputorivuoron varaaminen ei onnistu allaolevan kalenterin kautta. Kylän kotisivut ovat uudistumassa ja käyttöongelma ratkeaa toivottavasti alkukesän kuluessa. Lähetä yhteydenottopyyntösi kirpparitiimille kyläsivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Klikkaamalla lisätietoja