Myymälä

Tervetuloa Vihtijärven kyläyhdistyksen verkkokauppaan. Hanki helposti persoonalliset tuliaiset ja lahjat. Samalla tuet Vihtijärven kyläyhdistyksen toimintaa!
Tilauksesi voit jättää Vihtijärven kotisivujen yhteydenottolomakkeella.
Muista antaa tarkat yhteystietosi sekä haluamiesi tuotteiden nimet, koot ja määrät. Mahdolliset postikulut lisätään laskun loppusummaan.

2016 JOULUKORTIT

 

Kyläyhdistyksen teettämiä joulukortteja voi ostaa Syökerin tuvalta.

VIHTIJÄRVI T-PAIDAT

Kesällä 2015 tilasimme uusia T-paitoja, joitakin hajakokoja ja -värejä löytyy vielä! Tiedustele Kaarinalta 044 2760 004 tai yhteydenottolomakkeella!

VIHTIJÄRVEN KYLÄYHDISTYKSEN Terveiset Vihtijärveltä -KORTIT

Kyläyhdistys on painattanut Terveiset Vihtijärveltä-kortteja, joissa esitellään kaunista kyläämme Juhan Ahvenharjun ottamin valokuvin. Kortteja on kolme erilaista: talvi, kesä ja syksy. Kortit maksavat 1 €/ kpl ja niitä on myynnissä Syökerin Tuvalla. Niitä voi myös tilata yhteydenottolomakkeen kautta. Mahdolliset postikulut lisätään loppusummaan.

 

 HEIJASTINLIIVI

Osta nyt Vihtijärven omalla logolla varusteltu heijastinliivi. Heijastinliivien hinta on 10 €/kpl, kokoja löytyy seuraavasti: S, XL, XXL Heijastinliivin voit ostaa kertomalla ostohalukkuudestasi kotisivujen yhteydenottolomakkeella. Muista antaa oma yhteystietosi. Heijastinliivejä on myynnissä rajoitettu määrä!

Lue lisää Vihtijärven logosta!

Osoita, että välität! Heijastinliivi on halpa henkivakuutus.

 

DVD VIHTIJÄRVEN KOULUN AVAJAISISTA 1.8.2009

Nyt voit tilata itsellesi, naapurillesi tai sukulaisellesi mukavaksi muistoksi Seppo Palmgrenin kuvaaman DVD:n koulun avajaisista. Keitä oli juhlissa mukana ja miltä he tuolloin näyttivät? Mitä sanoikaan Antti Virmavirta juhlapuheessa? Miten sujuivat musiikkiesitykset? DVD:tä voi tilata yhteydenottolomakkeella Hinta 15 €, tuotto kyläyhdistyksen toiminnan tukemiseksi.

 

VIHDIN KRUUNU -HISTORIIKKI

Tilaa upean historiikin toinen painos omaksesi tai lahjaksi! Hinta 50 €. Tilaukset sähköpostitse: toimitus(at)vihtijarvi.fi. Mahdolliset postikulut lisätään loppusummaan.

 

Klikkaamalla lisätietoja