Liity jäseneksi

Tervetuloa Vihtijärven kyläyhdistys ry:n jäseneksi! Yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt löydät tästä linkistä. Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja hyväksyy sen tarkoituksen.

Kyläyhdistys on päivittämässä jäsenrekisteriään. Vihtijärven kyläyhdistyksen jäsenrekisterin rekisteriselosteen voi lukea tässä linkissä.
Voit liittyä Vihtijärven kyläyhdistys ry:n jäseneksi tai vahvistaa jäsenyytesi tässä linkissä. Seuraa ohjetta. 

Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.
Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi maksamalla vuosittain yhdistyksen jäsenmaksun pankkitilille IBAN FI22 5297 3140 0018 63. 

Kyläkokous/yhdistyksen syyskokous 28.10.2015 hyväksyi Vihtijärven kyläyhdistys ry:n liittymis- ja jäsenmaksuksi 10 €/vuosi/talous. Kyläkokous suosittelee kuitenkin maksettavaksi 20 €/vuosi/talous.

Kyläyhdistyksen jäsenmaksu on yhdistykselle merkittävä tulonlähde, se käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen toimintaan, kylätalon ylläpitoon ja kehittämiseen sekä hankkeiden omarahoitusosuuteen.

Lisätietoja: jäsenrekisterivastaava Anu Nilsson 050 524 9189.

Klikkaamalla lisätietoja