Kyläkoordinaattori kiittää ja kuittaa

Kolme vuotta meni todella nopeasti. Tai itse asiassa jo kolme ja puoli. Kyläkoordinaattorin pesti loppui kehityshanke II:n myötä 31.8.2014 ja nyt VITAL-hankkeen loputtua luovutin koordinaattorin puhelimen eteenpäin. Siitä numerosta (044 2760 001) voi edelleen varata kylätaloa ja kylakoordinaattori(at)vihtijarvi.fi -osoitteeseen tulleen meilit ohjautuvat kauttani kustakin asiasta vastaavalle kyläyhdistyksen hallituksen jäsenelle.

Oli vallan hienoa olla kyläkoordinaattori. Sain tehdä todella paljon erilaisia asioita ja tutustua monenlaisiin ihmisiin. Harvassa työssä saa yhdellä kertaa olla niin monessa eri roolissa. Olen saanut toimia muun muassa tarjoilijana, matkanjärjestäjänä, tapahtumakoordinaattorina, ATK-tukihenkilönä, tulkkina, opettajana, oppaana, kokkina, postinjakajana, assistenttina, sihteerinä, kuvaajana, roudarina, reportterina, päätoimittajana, tutkijana, myyjänä ja ostajana. Lisäksi olen saanut tehdä markkinointia, mainontaa, matkailua, kilpailutusta, nettisivujen suunnittelua ja kylän kehittämissuunnitelman päivitystä sekä toteuttaa kylätalon toimintakuntoon saattavan investointihankkeen. Ja nautin ihan kaikesta.

Työni oli erinomaisen mukavaa ja vaihtelevaa. Haikein mielin mietin, mihin sitä seuraavaksi ryhtyisin. Mediatiimissä jatkan ainakin tämän kevään. Vihtijärveläisestä en osaa ihan vielä päästää irti :) .

Erityisesti kyläyhdistyksen hallitusta, mutta myös kaikkia kyläläisiä kiittäen,

Anu Nilsson

9.1.2015

Klikkaamalla lisätietoja