Tänään on sunnuntai 25.02.2018

Välähdys Vihtijärveltä

c_481_270_16777215_00___images_uutiskuvat_Q1_2016_martat_martat_kaikki.jpg

Kuvagalleriaan >>

Talvinen sää suosi laskiaisriehaa

Sunnuntaina 11.2. vietettiin Nummituvalla totuttuun tapaan laskiaisriehaa. ”112-päivän” merkeissä yleisölle olikin tarjolla paloautoajelua, joka on säilyttänyt suosionsa nuoremman väen keskuudessa vuodesta toiseen. Lisäksi palokunnan päällikkö Mika Nilsson oli esittelemässä palokuntatoimintaa. Tällä hetkellä sekä hälytysosastossa että nuoriso-osastossa on paikkoja auki kiinnostuneille.

Buffetin ja makkaranuotion eväiden voimin oli hyvä laskea kentän reunaan laskettua pulkkamäkeä ja nauttia Henry Hamporin mönkijäajelusta. Tämä tuntuikin olevan ainakin lähes yhtä jännää kuin ajelu paloautolla.


Henry Hampori ajelutti mönkijällä...


... ja Jyri Jokinen paloautolla.


Makkara maistui ulkoilun lomassa.

Tällä kertaa myös keli oli kohdillaan ja sen houkuttelemana paikalle saatiinkin noin satakunta henkilöä päivän mittaan. Joskushan tapahtumaa on vietetty melko paljon loskaisemmissakin olosuhteissa. Pieni lumipyry teki tunnelmasta oikein talvisen.

Kylän yhdistysten välisestä kilpailusta näyttää tällä haavaa veto päässeen loppumaan ja tänä vuonna kilpailua ei järjestetty lopulta ollenkaan. Useita vuosia vanha perinne jää nyt siis odottamaan uutta innostusta ja ideoita.

Palokunnan toimintaan mukaan haluavat yli 16-vuotiaat voivat ottaa yhteyttä palokunnan päällikköön Mika Nilssoniin p. 040 732 5341. Nuoriso-osastoon voivat liittyä kuluvana vuonna kouluun menevät, lisätietoja osaston johtajalta Noora Kallelalta p. 040 773 8355. Nuoriso-osasto harjoittelee Nummituvalla torstaisin klo 18-19 ja hälytysosasto klo 19-21.

(13.2.2018 Olli Saira)

Klikkaamalla kuvaketta saat lisätietoja

Haluatko ilmoituksesi tähän?
Ota yhteyttä toimitus(at)vihtijarvi.fi