Tänään on tiistai 19.06.2018

Välähdys Vihtijärveltä

valahdys_voittajat.jpg

Kuvagalleriaan >>

Kirpputorin kausi oli vilkas

Kyläyhdistyksen kesäkirpputori on sulkenut tältä kaudelta ovensa. Tavarat on pakattu talteen odottamaan seuraavaa kevättä, ja ahkera kirpputoritiimikin saa hetken hengähtää. 

Tänä vuonna kirpputorin toimintaa uudistettiin, ja viehättävässä Kylänpään pihapiirissä järjestettiin useita tapahtumia. Kesäkuussa järjestettiin vilttikirppis ja kesätori. Heinäkuussa nautittiin pop up -katukeittiön herkuista ja inspiroiduttiin betonitaidekurssista. Tapahtumat toivat mukavan piristysruiskeen koko kirpputorin toimintaan, ja kasvanut väkimäärä näkyi jonkin verran myös kirpputorin kassassa. Kirpputorin tuotothan menevät kyläyhdistykselle, ja sitä kautta esimerkiksi kyläkoulurakennuksen remonttilainan lyhennykseen sekä kiinteistön huolto- ja ylläpitokuluihin. 

Tämän kauden päätöstapahtumana vietettiin sadonkorjuumessuja elokuun viimeisenä viikonloppuna. Tapahtuma oli menestys, ja tuki mainiosti koko ajan kasvavaa kiinnostusta lähiruokaa ja pientuottajia kohtaan. Tarjolla oli lähipeltojen ja kasvimaiden vihanneksia, metsän antimia sekä itse tehtyjä mehuja ja hilloja. Ostosten lomassa sai istahtaa puutarhakahvilaan, jossa tarjolla oli mm. muurinpohjalettuja.


Kattaus on todellakin puoli ruokaa!  Kauniit esillepanot houkuttelivat ostamaan.


Nuppu Harju osti vihanneksia Haimoolaisen Mainio Puutarhan Jasminilta ja Miikalta.
Mukava luomutarhuripariskunta maistatti messuvierailla mm. kyssäkaalia.


Vihtijärven Marttojen Eija S Jokinen ja Merja Lyyra-Vihtkari myivät mm. kaaleja ja pensasmustikkaa.


Herkkusuille oli tarjolla myös hilloja, herukoita, kanttarelleja ja karviaisia.

Kyläyhdistys ja kirpputoritiimi kiittävät kaikkia kävijöitä koko kaudesta. Kylänpään miljöössä herätään uuteen kauteen taas kesän korvilla 2018. Mikäli olet kiinnostunut talkootyöstä kirpputorin hyväksi, ota yhteys Anu Nilssoniin p. 050 5249 189. 


Kiitos ja nähdään ensi kesänä!

 

(22.9.2017 HE, kuvat HE ja AN)

 

 

 

Klikkaamalla kuvaketta saat lisätietoja

Haluatko ilmoituksesi tähän?
Ota yhteyttä toimitus(at)vihtijarvi.fi