Tänään on maanantai 23.07.2018

Välähdys Vihtijärveltä

c_500_162_16777215_00___images_uutiskuvat_Q2_2016_sauhut_Menopelit1.jpg

Kuvagalleriaan >>

Koulu alkoi Vihtijärvellä 10.8.2017 aamulla klo 9.00 hieman pilvisessä säässä, onneksi pilvet kaikkosivat jo aamupäivän aikana taivaalta ja aurinko lämmitti välituntilaisia. Koulussa on tänä lukuvuonna jälleen 48 oppilasta kuten viime vuonnakin. Iloinen puheensorina ja vilkkaasti pihalla kirmaavat lapset toivat koulun mäelle taas tervetulleen vilskeen. Ekaluokkalaiset vielä hieman varovaisempina liittyivät ”vanhojen tekijöiden” joukkoon ja rivit suoristettiin, kun kello soitti koulun alkaneeksi. Hyvän tuulinen henkilökunta oli pieniä oppilaitaan vastassa jo ulko-ovella ja kaikki tunsivat olevansa erinomaisen tervetulleita aloittamaan koulutiensä. Mielellään 60-vuotias toimittajakin olisi liittynyt iloiseen tunnelmaan ja hakenut itselleen pulpettipaikan muiden joukossa :).

Kello soi, kaikki riviin !

Uusi taksiyrittäjä hoitaa koulukuljetukset eskarilaisista yläkoululaisiin ! Taksiyrityksen nimi on Cabing Oy ja nettisivuillaan se kertoi itsestään seuraavaa:”Cabing Oy:llä on pitkä kokemus koulukuljetuksista. Auto saapuu sovittuun paikkaan aina aikataulun mukaisesti ja kyyditsee lapset turvallisesti perille kouluun tai kotiin. Kouluajoja hoitavat kuljettajamme tulevat erinomaisesti toimeen lasten kanssa. Automme täyttävät kaikki koulukuljetuksille asetetut turvallisuusvaatimukset sekä lain asetukset. Koulukuljetuksissa käytämme alkolukollisia autoja. Kuljettajan soveltuvuus alaikäisten lasten kuljetukseen varmennetaan voimassa olevalla rikosrekisteriotteella, jolla kuljettaja todistaa omaavansa nuhteettoman taustan kyseessä olevaan työhön.”

 

Lapoontieläiset nousivat kyytiin klo 7.48

Ensimmäisenä koulupäivänään taksikyytiläiset tutustuivat uuteen kuljettajaansa; jo pitkän uran taksikuskina ajaneeseen Jarno Saariseen, 42, joka on tottunut vastuulliseen lasten koulukyytien hoitamiseen. Hän neuvoi vanhempia soittamaan lasten kuljetuksia koskevat tiedotteet suoraan hänelle autoon. Jarno Saarinen asuu avovaimon ja kahden poikansa kanssa Karkkilassa, joten työmatkakaan ei ole huiman pitkä. Samoin kuin ekaluokkalaiset aloittivat uusina koulun, myös Jarno aloitti Cabingilla uutena kuskina. Myöskin hänen autossaan on alkolukollinen käynnistysjärjestelmä, joka turvaa lapsille aina raittiin kuljettajan.

Koulukyytejä hoitaa Jarno Saarinen               Puhallus ja matkaan !

Turvallista koulumatkaa kaikille Vihtijärven lapsille; muistakaa aikuiset noudattaa erityistä varovaisuutta liikenteessä koulun ensimmäisinä viikkoina; teillä liikkuu jälleen moni pieni koululainen !

(10.8.2017 SP)

Klikkaamalla kuvaketta saat lisätietoja

Haluatko ilmoituksesi tähän?
Ota yhteyttä toimitus(at)vihtijarvi.fi