Tänään on maanantai 23.07.2018

Välähdys Vihtijärveltä

img_3895.jpg

Kuvagalleriaan >>

Kylänpään kipputorilla tehtiin taidetta

Vihtijärven kyläyhdistyksen kirpputorilla Kylänpään talon pihalla on tänä kesänä järjestetty erilaisia tempauksia. Vilttikirppiksen, kesätorin ja pop-up-katukeittiöpäivän jatkoksi opeteltiin lauantaina 29.7.2017 tekemään betonitaidetta. Betonitaidekurssin opettajaksi oli saatu artenomi Hannele Ruponen, Toivon Tilan emäntä Halikosta.


Anne-Marie ja Lucas kuuntelemassa Hannelen (vas) ohjeita.

Kirpputorilta löytyi pikkurahalla kaikenlaista materiaaliksi kelpaavaa kanaverkosta pehmoleluihin. Sen lisäksi, että betoni on edullinen materiaali, taipuu se myös yllättävän moneen. Tonttuja, astioita, kynttilälyhtyjä, laattoja ja jopa miniatyyrimuotoja syntyi kurssilaisten käsissä. Sää suosi betonikurssia, osallistujia oli toistakymmentä ja tunnelma Kylänpään pihalla oli mainio.

Sirpa oli tyytyvöinen kurssin antiin.

 Minnan miniatyyrimuotit onnistuivat hyvin.

 "Tosi kiva kurssi”, hehkutti Sari Ahvenharju. ”Olen kokeillut betonitöiden tekniikkaa aikaisemmin itsekseni. Tällä kurssilla sain hyviä uusia vinkkejä ja ideoita, nyt on taas intoa tehdä kotona lisää”.

Vihtijärven kirpputori on avoinna kesäviikonloppuisin pe 16-19, la 11-16 ja su 12-17. Kirpputoria pyöritetään vapaaehtoisjoukolla, tuotto käytetään kokonaisuudessaan kyläyhdistyksen toimintaan ja koulurakennuksen remonttilainan lyhennykseen. Seuraava tapahtuma Kylänpäässä (Kylänpääntie 4, Vihtijärvi) on sadonkorjuu- ja ruoka-aiheisen markkinat sunnuntaina 27.8.2017 klo 12-17. Tervetuloa myymään omia ja ostamaan muiden sadonkorjuutuotteita,  sekä nauttimaan kahvilan antimista ja mukavasta tunnelmasta! Lisätietoja www.vihtijarvi.fi

(1.8.2017 K.P, kuvat E.R., M.N. ja K.P.)

Klikkaamalla kuvaketta saat lisätietoja

Haluatko ilmoituksesi tähän?
Ota yhteyttä toimitus(at)vihtijarvi.fi