Adventin aikana tapahtuu

Adventin aikana tapahtuu

Joulun odotus alkaa Vihtijärvellä tutuin, ensimmäisen adventin tapahtumin.

Sunnuntaina 30.11. sytytetään kappelissa adventin ensimmäisen kynttilä ja vietetään hoosianna-perhemessua klo 10. Messun jälkeen on tarjolla kahvia, ja jouluisista myyjäisistä voi ostaa mm. leivonnaisia ja käsitöitä. Diakoniakerho organisoi myyjäiset, joiden tuotto menee kyläyhdistykselle. Tilaisuudessa järjestetään myös diakonia-arpajaiset. Kaikki kyläläiset ovat tervetulleita koko perheen voimin!

Samana iltana klo 17 vietetään Ylisepässä perinteistä puurojuhlaa. Kyläyhdistyksen ja päiväkodin järjestämässä tapahtumassa on tarjolla nimensä mukaisesti paitsi puuroa, myös kahvia ja glögiä. Päiväkodin lapset sekä kyläkuoro V-duuri esiintyvät, ja lisäksi lauletaan joululauluja koko porukalla. Puurojuhlasta voit ostaa myös joulukortteja, joiden tuotto menee kyläyhdistykselle. Joulukortteihin voit tutustua tässä linkissä. Puurojuhlan liput aikuisilta 5€, lapsilta (1.-6.-luokkalaiset) 3€. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Tervetuloa tutustumaan myös Ylisepän jouluiseen tunnelmaan!

Kauneimpia joululauluja lauletaan Vihtijärven kappelissa perjantai-iltana 12.12. klo 19. Uruilla säestää Pirkko Kela, ja mukana on myös Vihtijärven kappelikuoro.

Nummituvan pikkujoulua vietetään lauantaina 13.12. Koko perheelle tarkoitettu jouluinen juhla alkaa klo 18. Ohjelmassa on yhteislaulua, lastenohjelmaa, musiikkiesityksiä ja näytelmä - sekä tietysti torttukahvit. Pienimpien illan kruunaa joulupukin saapuminen illansuussa (pukinkontti lippuluukulla, muista nimikoida paketit!). Tilaisuuden järjestävät yhdessä Vihtijärven Uhka ja VPK. Liput 10€, lapset alle 12v ilmaiseksi.

Jouluaattona kappelissa järjestetään aattohartaus klo 15, ja joulupäivänä 25.12. jouluaamun jumalanpalvelus klo 8.

Kaksi yötä vielä, ja sitten saa avata ensimmäisen joulukalenterin luukun! Mediatiimi toivottaa kaikille kyläläisille tunnelmallista ja hyvää joulun odotuksen aikaa.

(29.11.2014 HE)

 

 

 

Klikkaamalla lisätietoja