Markku Pietilä on Vihtijärven uusi edustaja kirkkovaltuustossa

Seurakuntavaalien varsinainen äänestyspäivä oli sunnuntaina 9.11.2014. Vihtijärveläisen Kappeli Keskellä Kylää-ryhmän ehdokas Markku Pietilä sai vaaleissa kolmanneksi eniten ääniä ja valittiin näin kirkkovaltuustoon 80 äänellä. Vihtijärvi on Vihdin kylistä ainoa, jolla on oma kappeli ja hautausmaa. Kaikkiaan valtuutettuja on 33 henkilö, 19 heistä on uusia. Kaiken kaikkiaan äänestysprosentti Vihdin seurakunnassa oli 14,3% kun koko maassa se oli 15,5%.

Miltä nyt tuntuu? "Olen iloinen ja hieman yllättynytkin saamastani äänimäärästä. Meidän tulee myös olla ylpeitä ja kiitollisia siitä, että kyläläiset ovat selkeästi jälleen keskittäneet äänensä. Yksimielisyys on tärkeätä tämän kokoisessa kylässä.", kertoo tuore kirkkovaltuutettu.

Markun päälimmäiset tavoitteet kirkkovaltuustotyössä liittyvät osittain tietysti oman kylän asioihin; kappeliin, hautausmaahan sekä kerhotoimintaan. Koko seurakuntaa koskeva talouspuoli on valtuutettumme ominta osaamisaluetta. "Toivottavasti voidaan toimia niin, että kirkollisvero saadaan pidettyä olemassa olevalla tasolla.", tuumii Markku.

Kirkkovaltuutettumme toivoo myös, että seurakuntalaiset tuovat esille ja hänen tietoonsa heitä askarruttavia asioita, joihin kirkkovaltuuston jäsen voi vaikutta. Kysymys on tietysti vain yhden edustajan painoarvosta, mutta niihin asioihin, joihin voi vaikuttaa, vaikutetaan.

 

 

Vihtijärven kotisivujen toimitus onnittelee Markkua lämpimästi ja toivottaa hyvää valtuustokautta!

(10.11.2014 KP)

Klikkaamalla lisätietoja