Uimarannan laituri pääsi veteen

Vaikka taivaalta tuli räntää, lunta ja isoja rakeitakin tiistaina 17.6. aamupäivällä, niin uimarannan talkoolaisia se ei pelottanut. Rantaa laitettiin kuntoon useamman talkoolaisen voimin ja kelikin parani aurinkoiseksi. Kovin kylmä tosin oli, mutta eipähän ainakaan tullut kitkiessä hiki.

Rannalta sekä hiekkakentältä pyrittiin kiskomaan irti sinne levinneet kasvit. Kaikki pensaiden alustat raivattiin ja ne saivat lisää katetta juurilleen. Rannalle tuotiin penkit ja laitettiin hyppylaituri veteen. Aiemmin oli jo käyty ajamassa ruoho ja korjattu repsottava pukukopin ovi.

Uimaranta on taas hyvässä kunnossa ja sen käyttäjiltä on tullut kiitosta rannasta. Valitettavasti myös ilkivaltaa on ilmennyt. Jos joltakulta löytyy ylimääräinen wc:n kansi, saa sen tuoda uimarannan vessaan sieltä viedyn tilalle. Kompostointi kun ei toimi ilman kantta. Ranta on yksityisomistuksessa ja siksikin siellä kuuluu noudattaa uimarannan sääntöjä. Säännöt löytyvät nyt ilmoitustaulun ohella pukukopin seinästä. Pidetään yhdessä huolta siitä, että sääntöjä noudatetaan, jotta saamme pitää rannan kaikkien kyläläisten käytössä. Jos näet esim. rannalla tupakoivan, niin voit ystävällisesti kertoa kiellosta, jos hän vaikka ei ole kieltotauluja huomannut.

Nyt vaan odotellaan hiukan lämpimämpiä kelejä, jotta rannalle voi taas mennä lekottelemaan!

Kitkentää riitti kaikille halukkaille. Leikkipaikan testaus menossa. Perhe Kuusela mukana talkoissa.
Mary, Pilvi ja Ami täyttivät laituriponttoonin ankkureita hiekalla. Kaisu ja Seija nauttivat talkooeväistä talkoourakan jälkeen. Kuva-arvoitus: Kuka lymyää puskassa?

(20.6.2014 AN)

Klikkaamalla lisätietoja