Nummituvan 60-vuotispäiviä vietettiin iloisissa merkeissä

Lauantaina 7.6.2014 vietettiin juhlavissa ja iloisissa tunnelmissa monelle kyläläiselle, kesävieraalle ja naapurikyläläiselle tärkeän paikan, Nummituvan 60-vuotista taivalta. Monet paikalle tulleet muistelivat lämmöllä Nummituvan monimuotoista historiaa ja totesivat Nummituvalla olevan tärkeä osa heidän elämässä. Joku muisteli tavanneensa oman kultansa ensimmäistä kertaa Nummituvan tansseissa, toinen taas nuoruuden ja lapsuuden pelejä ja yhdessä tekemistä. Nummituvalle toivottiin pitkää ikää ja tapahtumarikasta tulevaisuutta. "Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisit saanut olla mukana!"

Yleisöä kerääntyi hiljalleen Nummituvalle hieman yli 100 henkeä. Illan juontajan roolissa Kaisa Kuusela.
VPK:n puheenjohtaja Teemu Enbuske toivotti kaikki tervetulleiksi. Neljäsluokkalaisten tyttöjen esitys Cupsong oli osoitus yhteistyön hengestä ja sai huikeat suosionosoitukset.
Helge Putkonen muisteli mennyttä aikaa Nummituvan historiassa humoristisella otteella. Kahvipöytä valmiina vastaanottamaan juhlakansaa.
Kakkukahvit maistui monelle ja erityisesti suussasulava kakku sai kehuja monelta. VPK:n aktiivit olivat ideoineet hilpeän kuvaelman Nummituvan tansseista. Kuvassa Timo Silvastin esittämä renkipoika ja talollisen tyttö Kaisa Kuusela.
Lipunmyyntiä Vihtijärveläiseen tapaan. Pojat Pekka Penttilä ja Harri Hampori Nummituvan kosteissa iltamissa.
Hannu Silvastin esittämällä nimismiehellä oli sanansa sanottavana vallitsevasta juomakulttuurista. Mahtaisiko sitä päästä saatille tanssien päätteeksi?
Kiitos ja kumarrus kaikille esiintyjille. Päivi Putkonen ja Raija Toiviainen iloisissa tunnelmissa.
Antero Ketonen yhtyeineen viihdytti juhlakansaa. Tanssilattialla pistettiin jalalla koreasti.

Kuvat: Juha Ahvenharju
Tekstit -SA-
9.6.2014

Klikkaamalla lisätietoja