Vihtijärven Uhkan voittoisat kunnanmestaruusviestit

Vihdin kunnanmestaruusviestit ratkottiin Nummelan urheilukentällä to 22.5. Saimme sopivasti kolme tyttöjoukkuetta kasaan 11, 13 ja 15 -vuotiaiden sarjoihin sekä yhden poikien joukkueen 13-vuotiaiden sarjaan. Poikien joukkueessa annoimme hieman tasoitusta muille, sillä nuorin viestinviejä oli 8 vuotias Juuso Holopainen. Lisäksi Aino Lukkari urakoi kahdessa 4 x 100 metrin joukkueessa: T13 ja T15.

Tunnelma oli sopivan jännittävä, sillä yksittäisten sarjojen lisäksi kilpailtiin myös parhaan seuran tittelistä eli mikä seura onnistuu saalistamaan eniten voittoja.

Alku lähti todella lupaavasti, kun 11 vuotiaiden tyttöjen 4 x 100 m joukkue otti heti voiton sarjassaan. Joukkueessa juoksivat Elsa Pullinen, Janna Vihtkari, Iitu Virmavirta ja Mary Kautonen.  (video: http://youtu.be/yhCwMQidcoM)


Korkeimmalla Iitu, Elsa, Mary ja Janna.

Seuraavaksi kilpailtiin 13 vuotiaiden tyttöjen 4 x 100 m. Tässäkin viestissä, näytti alussa siltä, että kilpatoverit menevät menojaan, mutta 2. osuudella nousimme jo rinnalle jatkaen samaa kyytiä ohi ja voittoon. Joukkueessa juoksivat Aino Lukkari, Vilma Leivo, Mona Rytkönen ja Varpu Virmavirta. Taas saimme tuulettaa 1. pallilla (video: http://youtu.be/vmR-IvypXXQ).


Vilma, Mona, Varpu ja Aino kultapallilla.

13-vuotiaiden 4 x 100 m sarjassa meillä oli koossa hyvä joukkue, mutta salibandyseura Salisudet olivat saaneet vielä paremmat kaverit riviin ja näin kävi tällä kertaa, että saimme hopeamitalit kotiin tuomisina. Vaihdot sujuivat joka tapauksessa mallikkaasti. Joukkueessa juoksivat Tuukka Viljanen, Tuomas Viljanen, Juuso Holopainen ja Elis Kautonen. (video: http://youtu.be/XOQ8h-tpe68)


Tuomas, Elis, Juuso ja Tuukka tuulettavat hopeaa, Salisudet ykkössijalla.

15-vuotiaiden tyttöjen juoksuun meille ei tullut vastustajaa samaan sarjaan, mutta kiriapua tuli joka tapauksessa naisten yleisen ja 35-sarjan joukkueista. Tässä tulimme maaliin kakkosena, mutta 15-vuotiaissa luonnollisesti kultamitalit jo kolmannen kerran Uhkalle. Joukkueessa juoksivat Juulija Godina, Aino Lukkari, Ronja Karjalainen ja Myrsky Virmavirta. (video: http://youtu.be/xkBECvWBFvs)

Miesten ja naisten sarjoihin emme joukkueita saaneet kokoon, mutta silti pidimme kokonaiskisassa ykköspaikkaa vielä näiden kilpailuiden jälkeenkin. Lopuksi juostiin vielä miesten ja naisten 4 x 400 metrin viestikilpailut ja kokonaiskilpailussa olimme enää vain yhden voiton edellä takana tulevia uhkaajia: Olkkalan Kiriä ja Ojakkalan Visaa. Niinpä laitoimme tytöt 11 ja 13 naisten viestiin sekä pojat 13 osallistumaan miesten viestikisaan, sillä yksi voitto varmistaisi kokonaisvoiton. Miehet olivat poikiamme kovempia, vaikka kovasti laitoimme hanttiin. Jännittävän kilpailun miesten sarjassa ja viimeisessä viestikisassa vei Kalevan Viesti ja näin kokonaiskilpailun voitto Vihtijärven Uhkalle. Voiton selvitessä riemu ja meteli oli melkoinen Uhkalaisten keskuudessa. Kaikki neljä joukkuetta saivat mahduttaa itsensä ykköspallille noutamaan kiertopalkintoa.

Voittoisa Vihtijärven Uhkan joukkue kipeämässä ykköspallille. Kuva: Veikko Virkki.

(23.5.2014 Teksti ja Kuvat Jukka Vihtkari)

Klikkaamalla lisätietoja