Lumisade yllätti laskiaisriehavieraat

Tänä vuonna tuskin tulee pitkiä pellavia, mikäli vanhoihin uskomuksiin on luottaminen. Lumen puutteesta kärsittiin Nummituvan laskiaisriehassa siinä määrin, että pulkkamäkeen ei tänä vuonna ollut asiaa. Sen sijaan muuta ohjelmaa oli onnistuttu mallikkaasti järjestämään.


Timo Silvasti
VPK:n hälytysosastolta kuljetti halukkaita turvallisesti paloautokyydillä. Ruusan mielestä paloautoajelulla oli tosi kivaa. (Kuvat: Juha Ahvenharju).VPK oli järjestänyt mahdollisuuden harjoitella joka kodin sammutustaitoja turvallisissa ja valvotuissa oloissa. Opastusta kädestä pitäen antoivat Olli Saira ja Ella Ranta. Rasvakattilan palossa paras sammutusväline on sammutuspeite, jolla palo tukahdutetaan. Jauhesammuttimella tulta päin kävi Päivi Putkonen-Hegazi. (Kuvat: Juha Ahvenharju).

 


Palokunnan päällikkö Mika Nilsson tehtaili tietokoneella Autoliiton pelastuskortteja autoihin yhteensä noin 30 kappaletta. Lisätietoa pelastuskortista löytyy Autoliiton nettisivuilta. Ja kun kyse on laskiaisriehasta, tulee tietysti syödä ainakin se yksi herkullinen laskiaispulla. (Kuvat: Juha Ahvenharju).Yhdistysten välisessä haastekilpailussa kisasivat tänä vuonna VPK, Uhka, Vihtijärven kyläyhdistys sekä Martat. Kisan yksittäinen huippuheittäjä oli kuvassa heittovuorossa oleva Uhkan Saija Vihtkari, jonka jokainen heitto osui! (Kuvat: Päivi Putkonen-Hegazi).


Haastekisan voitti musta hevonen: Marttojen joukkue, joka kasattiin paikan päällä ex tempore. Martat voittivan ketjunheiton tuloksella 2000 pistettä, VPK:n joukkue sai 1600 pistettä, Uhka 1200 pistettä ja kyläyhdistys 300 pistettä. Kuvassa voitokas Marttojen tiimi Anu Nilsson, Eija Jokinen ja Päivi Putkonen-Hegazi.

-SA- (2.3.2014)

Klikkaamalla lisätietoja