Kyläkokous lähestyy

Vihtijärven kyläyhdistys ry:n vuosikokous eli kyläkokous lähestyy. Jo aiempien vuosien mallin mukaan kokouksen alussa on vierailijan puheenvuoro. Tänä vuonna vierailijana on Vihdin uusi johtava rakennustarkastaja Kimmo Lehtola. Vierailijan puheenvuoron jälkeen on tilaisuus esittää kysymyksiä ja keskustella.

Tämän jälkeen käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat; kuluneen kauden tilinpäätös, vuosikertomus, talousarvio ja toimintasuunnitelma sekä valitaan uudet jäsenet hallituksen erovuoroisten tilalle jne.

Kyläkokous pidetään Vihtijärven kylätalolla (Kouluntie 23, tuolihissi käytettävissä)
01.04.2014. Tilaisuus alkaa klo 18 kahvitarjoilulla, varsinainen kokous alkaa klo  18.30.
Tervetuloa!

Vihtijärven kyläyhdistys ry:n toiminta on laajentunut vuosien myötä huomattavasti kouluprojektin ja kylän kehittämis- ja muiden EU-rahotteisten hankkeiden myötä. Lainaa kyläyhdistyksellä on jäljellä vielä noin 130.000 € ja taseen loppusumma on yli 330.000 €. Yhdistyksen hallituksen jäsenyys edellyttää aktiivisuutta, kiinnostusta ja kykyä ymmärtää kylän ja sen asukkaiden yhteinen etu. Talousasioiden ymmärtämisestä on hyötyä. 

Yhdistyksen vuosikokous eli kyläkokous valitsee sääntöjen mukaan uudet hallituksen jäsenet. Hallituksen jäsenyydestä kiinnostuneet kyläläiset voivat ilmoittaa halukkuutensa kyläyhdistyksen sihteerille myös etukäteen. Näin pyritään demokratian nimissä huomioimaan kaikki hallituspaikasta kiinnostuneet valintatilanteessa. Ehdokkuudesta voi kertoa ja ehdotuksia voi tehdä vielä myös kyläkokouksessa. Uusien jäsenien valinnasta tullaan äänestämään tarvittaessa. Ilmoita mahdollisesta kiinnostuksestasi Vihtijärven kyläyhdistyksen jäseneksi yhdistyksen sihteeri Kaarina Pulliselle joko sähköpostitse kaarina.pullinen(at)vihtijarvi.fi tai puhelimitse 044 2760 004.

Lisätietoja kyläyhdistyksen hallituksen toiminnasta löydät lisää näiltä kylän kotisivuilta kohdasta Kyläyhdistys. Sivuilta löydät mm. nykyisten hallituksen jäsenten yhteystiedot, pöytäkirjat ja vuosikertomukset.

(11.03.2014 KP)

Klikkaamalla lisätietoja