Kyläsuunnitelmat Vihdin kylille

Länsi-Uudenmaan Kylät, Vihdin asukas- ja kylätoiminta ry, Vihdin kunta ja Ykkösakseli olivat kutsuneet Vihdin kylien edustajia kyläsuunnitteluiltaan kunnanviraston ruokalaan Nummelaan tiistaina 4.2.2014. Lähes kaikki Vihdin kylät olivatkin hienosti edustettuna.

Tilaisuudessa kyläsuunnitelmasta, sen tärkeydestä ja tekemisestä kertoivat Vihtijärvenkin kyläsuunnitelman toteutuksessa mukana ollut Pirkko Kaskinen, kyläaktiivi Matti Vanhanen Lepsämästä sekä Kaarina Pullinen Vihtijärveltä. 


Vihtijärveläisten seuraan istahti tutun näköinen mies. 

Vihtijärven ensimmäinen kyläsuunnitelma valmistui 2004 ja se päivitettiin Kylän kehittämishanke I:n puitteissa vuonna 2010. Vihtijärven kyläsuunnitelma 2011-2016 jaettiin tuolloin kylän talouksiin, mutta ellei se jostain syystä ole enää tallessa, voi sen lukea tästä linkistä.

Kyläsuunnitelmatilaisuudessa oli mukana myös Hanna Paikkala Ykkösakselista. Hän on käytettävissä kyläkävelyn toteuttamisessa Ykkösakselin oman hankkeen puitteissa. Tämä tarjous tullaan toivottavasti käyttämään hyväksi myös Vihtijärvellä...

(05.02.2014 KP, kuva AN)

Klikkaamalla lisätietoja