Nyt luistellaan!

Lauhan alkutalven jälkeen on vihdoin viime viikkojen aikana päästy talvisempiin puuhiin. Nummituvan luistelukentän jäädytys saatiin valmiiksi reilu viikko sitten, ja kenttä on ollut kovassa käytössä. Toimitus kävi kurkistamassa mitä kaukaloiden sisällä tapahtuu.

  

Kirkonkyläläiset Iida ja Antti (vasen kuva) tulivat luistelemaan kaveriporukalla Iidan vanhaan kotikylään. Luistimet eivät olleet ehtineet vielä tänä vuonna kovin ahkeraan käyttöön, mutta hyvin homma sujui. 5-vuotias Akseli (kuva keskellä) harjoitteli mailan ja kiekon käyttöä yhdessä Luka-veljen kanssa. Pikkusisko Venla (kuva oikealla) oli vasta toista kertaa jäällä, mutta pysyi jo hienosti pystyssä - aika hyvin kolmevuotiaalta!

 

  

Apuvälineiden käyttö sallittu! Kolmevuotiaat Veikka ja Venla näyttävät mallia. Kun jalat väsyvät, voi luistimet vaihtaa talvisaappaisiin, ja huristella kaverin kelkalla. Pyykkikori on juuri sopivan korkuinen ja kevyt pienelle harjoittelijalle työnneltäväksi.

 

Uhkan liikuntakerholaiset pääsivät tiistaina ensimmäistä kertaa ulos ja jäälle. Kerho harjoittelee joka tiistai klo 17.30-18.30, niin kauan kuin keli on sopiva ja jää kunnossa. Kerhon vetäjä Petri Palonen kertoi, että luistelu on ollut yleensä kerholaisille selvästi mieluisampi laji kuin hiihto.


Kentän laidalta löytyy harjoja ja muita apuvälineitä radan puhdistukseen, sekä katos penkkeineen varusteiden vaihtoa varten. Iltaisin kenttä on valaistu. Luisteluiloa!

 

(28.1.2014 HE)

Klikkaamalla lisätietoja