Pop-up-myymälä tuo joulun kylälle

”Heti tuli joulufiilis, kun kävin puodissa. Tähän asti olen elänyt vielä vähän kesässä”, kommentoi eräs Vihtijärven Joulupuodissa poikennut. Eikä se ihme ole, sillä Ylisepän entisaikaiseen miljööseen taidolla sisutettu pop-up-myymälä on yksi kauneimpia paikkoja kylällä juuri nyt. Valkeaa, kimaltelevaa, pehmeää ja romanttista unelmaa.

Viime vuonna joulukoristeita sekä sisutustavaraa kaupannut väliaikaispuoti vieraili Syökerin Tuvan päädyssä. Nyt sillä paikalla toimii vanhojen tavaroiden osto- ja myyntiliike Sohvinkulma. ”Tämä Yliseppä on tunnelmaltaan aivan yliveto. Kaikki, jotka ovat käyneet, ovat kehuneet paikkaa”, kertoo Tapani Lehtinen tiskin takaa.

Putiikissa sievien koristeiden ja somisteiden lisäksi on huomioitu myös perheen miesväkeä. Hyllyiltä löytyy niin laadukkaita ralliautojen pienoismalleja kuin formuloiden historiaakin paksulti kansien välissä. Miehillekin siis piisaa ihmeteltävää, Tapani muistuttaa.

Vaikka Yliseppä sijaitseekin aivan kylän ytimessä, ei satunnaisen ohikulkijan ole yhtä helppo piipahtaa puotiin kuin Syökerin päädyssä oli. Nyt Lopentien risteykseen onkin laitettu mainosjalusta, ja uusi, isompi kyltti on vielä tekeillä. Siispä, Yliseppä sijaitsee koululle mentäessä heti päiväkotia vastapäätä, tien vasemmalla puolella. Monille se on puurojuhlista sekä kulttuuri-illoistakin tuttu paikka.

Lehtiset ovat miettineet pystyttävänsä Ylisepän toiseen päätyyn myös joulumyyjäiset parina joulukuun viikonloppuna. Silloin myynnissä voisi olla paikallisia käsitöitä sekä leivonnaisia, muun muassa. Näillä näkymin pop-up-myymälän ovet aukeavat viimeisen kerran perjantaina 20.12. Mikäli asiakkaiden askeleet löytävät Yliseppään, on tarkoituksena jälleen keväällä pystyttää sisustusmyymälä samaan paikkaan, Tapani Lehtinen haaveilee.

 
 Yliseppään tupsahti Joulupuoti.  Pöydät notkuvat sisustusherkkuja.  
   Klikkaamalla kuvia näet ne suuurempana.  
  Isälle & pojalle?  
     
Ledilyhty on myyntihitti. Sähkö-
katkostenkin
 varalle se on oiva apu...
Pöllöjä piileskelee puodissa paljon.    
     

Puoti on avoinna arkisin 11-18 ja la-su 11-16 osoittteessa Ylisepäntie 5.

Lisätietoja Scuderia Naftalinin kotisivuilta.

(15.11.2013 Teksti: LV, kuvat: Marjo-Riitta Kotaviita)

Klikkaamalla lisätietoja