Vihtijärveläiset aktivoituivat Facebookissa

"Mennään sinne, missä ihmiset ovat", kuului eräs kommentti, kun mietimme mediatiimissä, kuinka tavoittaa vihtijärveläisiä mahdollisimman laajasti. Tämä vihtijarvi.fi-sivusto tavoittaa jonkin verran kyläläisiä, kylälehti ilmestyy vain kerran vuodessa. Paikallislehdet eivät kiinnosta välttämättä kaikkia. Ilmoitustaulut palvelevat satunnaisia kulkijoita kylänraitilla.


Tältä näyttää Vihtijärven mediatiimin FB-sivulla. Tule rohkeasti mukaan!

Yhä useampi viettää internet-aikaansa sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Twitterissä. Älypuhelimet ovat jo valtavirtaa, joten nettiin pääsee mistä ja milloin vain. Niinpä Vihtijärven mediatiimikin jalkautui ihmisten pariin, nyt Facebookissa. Kommentoinnin helppous, viestimisen nopeus sekä ihmisten yhdenvertaisuus tiedon julkaisijoina ovat sen erityisiä valttikortteja. Ja kun esiinnytään omilla kasvoilla, vältytään yleensä herjauksilta.


Tuoreimmat tapahtumat listautuvat sivun yläosaan. Omaan uutisvirtaankin nämä
kaunokaiset sujahtavat, jotta tiedonsaanti olisi mahdollisimman vaivatonta.

Nyt mediatiimi linkittää uutisia FB-sivulle, josta tieto leviää kulovalkean tavoin. Vihtijärvi-ryhmässä jäseniä on tällä hetkellä 208. Vihtijärven mediatiimi -sivusta tykkää 64 ihmistä, ja heidän napinpainalluksistaan artikkelit leviävät niin, että esimerkiksi eilen julkaistu postaus (jossa on linkki www.vihtijarvi.fi-sivuston kyläuutiseen) "Missasitko maanantaisen kyläkokouksen? Lue, mitä kylällä nyt puuhataan" on tavoittanut vuorokaudessa jo 246 ihmistä. Myös keskustelu artikkeleiden tiimoilta antaa mukavasti lisäarvoa ja vie asioita eteenpäin.

Tänään yleisön pyynnöstä avautui FB:n Vihtijärven kirppis -sivu, jossa paikalliset yksityishenkilöt voivat kaupata, vaihtaa tai antaa käytettyä tavaraa. Yhä toiminnassa on myös vihtijarvi.fi-sivuston Ilmoitustaulu

Ota kantaa! Vaikkapa perinteistä yhteydenottolomaketta käyttäen.

(21.10.2013 LV)

Klikkaamalla lisätietoja