Hurja Halloween-karnevaali 1.11.2013

Vihtijärven Nummituvalla nähdään jotain pelottavan ihanaa perjantaina 1.11. , kun siellä järjestetään ensimmäistä kertaa Halloween-karnevaali. Lue mainos tästä!

Ilta aloitetaan klo 18 koko perheen tapahtumalla, johon on vapaa sisäänpääsy. Karmivasta kahvilasta saa erilaista teemaan sopivaa syötävää ja sali on muutettu erilaisten Halloween-aiheisten pelien areenaksi. Pelaamaan pääsee lipuilla, joita vitosella saa 10 kpl. Lavalla on myös perinteisesti koululla pidetty ala-asteikäisten disco, jonne sisäänpääsymaksu on tuttuun tapaan 2 €. Pihalla on vielä hurja kauhutalo ja karnevaalin aikana pidetään myös kurpitsalyhty-kilpailu, johon saa tuoda kaivertamansa kurpitsalyhdyn tuomaroitavaksi.

Karnevaalin idean ja suuren osan suunnittelusta ja valmisteluista ovat tehneet Lori ja Asko Kautonen. Heidän ohjauksessaan on pidetty jo kaksi askarteluiltaa, joissa on valmistettu rekvisiittaa tapahtumaan. Vielä askarrellaan koululla ke 9.10., jos haluaa tulla mukaan.

Mainokset tien varteen valmistumassa. Lori ohjeistaa innokkaita askartelijoita eri tehtäviin.
Mikä mahtaakaan olla tämä? Joku peli kenties? Pilvi ja Sanni tekevät hämähäkinverkkoa pohjaksi pelille.

Vanhempainyhdistyksen lisäksi 5-6-luokkalaiset osallistuvat tapahtuman järjestämiseen kouluprojektina opettajansa Semi Tavin johdolla. Projektissa opitaan tapahtuman järjestämistä sekä toisen maan kulttuuriin ja Halloween-perinteen historiaan tutustumista.

Karnevaalia jatketaan illalla klo 21 baarin puolella, jolloin ikärajaksi tulee K-18. Ainakin paras puku palkitaan ja karaokea voi tulla laulamaan. Myös osa peleistä jää viihteeksi aikuisillekin ja tietovisaa aiheesta päästään ratkomaan tiimeittäin. VPK saattaa järjestää iltaohjelmaan myös jotain melko kauheata, joten kannattaa tulla paikalle.

Nyt siis merkintä kalenteriin varatuksi 1.11. klo 18 lähtien ja suunnittelemaan mitä karmaisevaa pukee päälleen tuolloin. Ja tietysti pitää hankkia myös kurpitsa kaiverrettavaksi!

(8.10.2013 Teksti: AN, Kuvat: Asko Kautonen)

Klikkaamalla lisätietoja