Uusia palveluita Syökerin Tuvalta

Syökerin Tuvalla palvelut ovat laajentuneet entisestään. Tupa liittyi X-Meal -hampurilaisravintolaketjuun, joka on pohjanmaalta lähtöisin ja johon kuuluu nyt jo toistakymmentä ravintolaa. Hampurilaisten lisäksi valikoimaan kuuluvat erilaiset annokset, mm. kebab-, kana- ja makkara-annokset sekä dippikori. Yksi ketjun eduista on Hartwallin limukone, josta annokseen saa mieleisensä juoman.

"X-Mealin omaa hampurilaista kannattaa tulla maistamaan. Siinä on pihvin ja salaatin lisäksi ananas, cheddar-juusto ja kinkkusiivu sekä tuore tomaatti."kertoo Anita Vithkari.

Toinen uusi asia Syökärillä on yhteistyö DNA:n kanssa. Nyt saat ostettua DNA:n prepaid-liittymiä ja ladattua puheaikaa omalla kylällä. Puheaikapaketit ovat arvoiltaan 10 €, 20 € ja 30 €.

Syökerin päätyyn on avattu Sohvin kulma, joka on vanhaa tavaraa sekä käsitöitä myyvä liike. Sohvin kulman omistaja Sirpa Nyman ottaa myös myyntitilille mm. hyväkuntoisia huonekaluja ja astioita. Liike on avoinna tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 12-18 sekä sopimuksen mukaan. Sirpalle voi soittaa numeroon 040 750 7337.

(1.10.2013 AN)

Klikkaamalla lisätietoja