Rokolla talkoiltiin taas

Lauantaina 14.9. kiivettiin taas Rokokallion laelle kantamusten kera. Tosin talkoolaisten vähyyden vuoksi kamina jäi odottamaan vuoroaan.

Vaikka porukka oli pieni, saivat Jukka Vihtkari, Asko Kautonen, Risto Kivistö ja Mika Nilsson penkit kannettua ja asennettua kotaan melko ripeästi. Myös ovi sai saranat ja kahvan. Koordinaattori kelpasi penkille painoksi sahatessa.

Kaminan kantoon palopäällikkö värväsi seuraavaksi illaksi porukkaa myös VPK:sta. Jukkaa ja Mikaa tulivat auttamaan Harri Hampori, Antti Saari ja Hannu Jenkki Silvasti.

Sunnuntai-illalla seitsemän kieppeissä paloauto kaarsi Rokon juurelle ja kamina sidottiin paareille.  Viiden miehen voimin nousu laelle kävi nopeasti, aina välillä yhden kantajan huilatessa. Apureina Henry Hampori ja Ami Nilsson saivat myös pienet osat kannettavaksi.

Taas todettiin, että melko korkealla on tämä hieno retkipaikkamme. Urakan päätteeksi ihailtiin upeita maisemia ja alkavaa auringonlaskua.

 Jukka ja Asko mallaamassa kulmaa. Hyvin kestää, totesi Risto.
Kodan uudessa kyltissä on molemmat rakennusvuodet.
Kamina piti sitoa kyytiin poikittain, jottei paarien kangas repeä. Antti ja Harri olivat keulilla jyrkimmässä kohdin. Haastava homma, mutta tulihan tehtyä. Jenkki ja Mika hiukan huilaavat urakan jälkeen.

 Kamina on nyt siis kodan sisällä, mutta tulta sinne ei sovi vielä laittaa. Piippu kun puuttuu vielä.

(16.9.2013 AN)

Klikkaamalla lisätietoja