Vihtijärven Kamarimusiikki 2013 kiinnostaa - perjantain konsertti on loppuunmyyty

Vihtijärven kappelissa perjantaina 19.7.2013 alkavaan Vihtijärven Kamarimusiikki -tapahtumaan voi vielä varata paikkoja. Perjantain Romantiikan vivahteita -konsertti on loppuunmyyty, mutta lauantain Neljä temperamenttia sekä sunnuntain molempiin Pianokvartetin energiaa -konsertteihin on vielä tilaa.

Yhtenä tapahtuman tavoitteena on tuoda korkeatasoista klassista musiikkia lähelle myös haja-asutusalueen asukkaita. Tapahtuma antaa oivan mahdollisuuden tutustua klassiseen musiikkiin helposti ja edullisesti niillekin, jotka ehkä kokevat isoihin keskuksiin lähtemisen hankalana. Konserttien järjestämistä ovat tukeneet Kiinteistöyhtymä Hiiskulan Kartano, Elli ja Artturi Hiidenheimon säätiö, Vihdin Seurakunta, Länsi-Uudenmaan Osuuspankki sekä yksityiset tukijat. Tukijoiden ansiosta konserttiohjelmien hinnat ovat varsin kohtuulliset - ohjelmamaksu yhteen konserttiin on 15 € ja kahteen 25 €, alle 12-vuotiaille on vapaa pääsy.

Konsertit pidetään Vihtijärven kappelissa perjantaina 19.7. klo 19 (LM), lauantaina 20.7. klo 19 ja päätöskonsertti esitetään sunnuntaina 21.7. klo 15 sekä klo 19 (sama ohjelma). Varaa paikkasi viikonlopun konsertteihin Päiviltä 040 593 5923 tai sähköpostitse paivi.putkonen-hegazi(at)evl.fi. Ohjelmia saa ostaa toki myös ovelta ennen konsertteja, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.

(15.07.2013 KP)

Klikkaamalla lisätietoja