Uimaranta sai huussin

Uimarannallemme pystytettiin wc sunnuntaina 7.7. Perustukset tehtiin jo aamutuimaan Olli Sairan ja Mika Nilssonin toimesta ja kymmeneen mennessä oli nurmi täynnä eri pinoihin jaoteltuja puupalikoita. Perustuspuut aseteltiin paikoilleen ja pönttö sovitettiin kehikon keskelle. Seija Siltala toimi erehtymättömänä kasaamisohjeen lukijana ja ohjeisti miehiä kaikissa eri vaiheissa. Niinkin tarkkoina oltiin, että huomattiin ohjeissa pieni virhekin ennenkuin yksi puupalikka olisi sahattu liian lyhyeksi (kuten ohjeessa neuvottiin).

Sää oli mitä mainioin ja homma sujui rattoisasti. Talkoolaiset olivat kovin ahkeria. Jopa siinä määrin, että heitä oli haastava saada mökin luota leiripaikalle syömään lounasta.

Pikkuhiljaa mökki nousi pystyyn ja kattolaudoitusta päästiin tekemään kahden aikoihin. Portaiden teko ja loppuviimeistelyt taisivat mennä iltapuolelle asti.

Nappaa siis rannalle lähtiessä hiukan myös vessapaperia mukaan, niin voit hyödyntää tätä uusinta palvelua.

Tuhannesti kiitoksia kaikille takoisiin osallistuneille! Ja jos missasit nämä talkoot, voit vielä osallistua huussin maalaamiseen. Kilauta koordinaattorille (044 2760 001), jos maalisuti pysyy kädessä.

Pönttöä sovittamassa Olli Saira
sekä Jari ja Seija Siltala.
      Ovikin paikoilleen. Jani Marjamaa tuumaa mitä seuraavaksi.    Testing, testing...
Koordinaattorikin sai sormensa peliin.
Lattian viimeinen naula.
Jari tiivistää puut yhteen. Tuumaustauko. Mikä vaihe ja osa seuraavaksi?
Mika tiivistää liinoilla ja Olli mallaa rappuja paikoilleen. Leikki oli talkoissa lasten työtä. Yhtään ei haitannut, vaikka nurmi oli täynnä puutavaraa. Ja nyt kattoa päälle... Tulipa komia hotelli helpotus!

 (9.7.2013 AN)

Klikkaamalla lisätietoja