Vihtijärven Kamarimusiikki -tapahtuman järjestelyt hyvässä vaiheessa

Järjestyksessä toista Vihtijärven Kamarimusiikki -tapahtumaa vietetään Vihtijärven kappelissa heinäkuun 19.-21. päivä. Tapahtuman valmistelut ovat täydessä vauhdissa sekä Sveitsissä tiiviin harjoittelun muodossa, että täällä Vihtijärvellä käytännön järjestelyiden parissa.

Kyläläisten postilaatikoihin on jaettu konserttikutsut ja lippuja on myyty juhannuksesta lähtien. Kappeliin mahtuu kerralla n. 90 kuulijaa, joten lippu on hyvä varata etukäteen.

Kolmen konsertin sarjassa ”Romantiikan vivahteita” -teemalla esitettävä konsertti on toistaiseksi ennakkomyynnin mukaan vetävin aihe - lippuja on jäljellä enää noin 15 kappaletta. Lauantain 20.7. ”Neljä temperamenttia” sekä sunnuntain molempiin ”Pianokvartetin energiaa” -konsertteihin on vielä mukavasti lippuja saatavilla.

Tiedustelut ja varaukset lippuja koskien arkisin klo 16-18 puhelimitse 040 593 5923 tai sähköpostitse paivi.putkonen-hegazi(at)evl.fi

Vihtijärven Kamarimusiikki -tapahtumassa esiintyvät taiteilijat:

Maria Bürgi-Brummer  Ueli Bürgi  Maša Wälti-Mihic  Robert Hairgrove  Janne Saari

Tapahtuman taiteellinen johto, Maria ja Ueli Bürgi-Brummer sekä Vihtijärven kyläyhdistys ry toivottavat kaikki kamarimusiikin ystävät ja siitä kiinnostuneet tervetulleiksi Vihtijärven Kamarimusiikki -tapahtumaan!

(03.07.2013 Kuvat: Frédéric Giger ja Juha Ahvenharju, teksti KP)

Klikkaamalla lisätietoja