Juhannusillan tunnelmia Nummituvalta

Perinteisissä juhannustansseissa ja hiukan uudemman perinteen luoneessa karaoketeltassa tunnelma oli korkealle juhannuspäivän iltana. Ilma oli mitä mahtavin ja karaokessa hyviä laulajia. Teltassa juomat ja pienet suolapalat maistuivat ja välillä käytiin sisällä tanssin pyörteissä. Kuvateksteissä löytyy kunkin seurueen mielipiteitä Vihtijärven juhannuksesta.

Tuula Brummerista on ihanaa olla juhannuksena Vihtijärvellä ja nähdä nuorisoa. Oksaset olivat sitä mieltä, että tämä on perinne joka täytyy säilyttää.
Illan aikana nähtiin useampia duettoja. Tässä Olli ja Johanna. Hauska tapahtuma! Ja hienoa, että on juhannuspäivänä, ettei kaikki aattona.
 Tosi hienoo olla Vihtijärvellä juhannuksena ja tällä kertaa hyvällä puolella tiskiä, iloitsivat Mimmi ja Noora.  Tämä on ainoa oikea tapa viettää juhannusta! Ei jätä ketään kylmäksi, varsinkaan ekakertalaista. Vihtijärvi yllättää aina!
 Mukavaa, lämmintä ja leppoisaa! Loistava perinne jo monelta vuodelta.  Nautimme suunnattomasti, tämä on upeaa. Älkää vaan ikinä lopettako!  Veronika odotti innolla omaa lauluvuoroaan, kaverina Juho.
Upeaa olla Vihtijärvellä, tästä taitaa tulla traditio!  Perinteinen juhannus äidin luona, totesi Jenni. Tosi mukavaa ja perinteistä. Hienoa, jos säilyisi.
 
 Jarno Saltio ja Pitkä kuuma kesä villitsivät yleisön täysin karaoke-vetäjän pyynnöstä vielä uudelleen illan päätteeksi.  

(25.6.2013 AN)

Klikkaamalla lisätietoja