Uimaranta kesäterään torstaina

Koululaisten kesäloma on alkanut ja sääennusteet lupaavat kesäisiä kelejä, jopa hellelukemia kesäkuun ensimmäiselle viikolle. Näyttää siis siltä, että uintikelit ovat mitä parhaat. Kyläläisille tarkoitettu uimaranta on kohtalaisen hyvässä kunnossa, mutta jotta rantaelämä olisi mahdollisimman nautittavaa, on Syökerin rannalla syytä tehdä pieniä kunnostushommia.

Torstaina klo 16 alkaen pidetään uimarannalla talkoot. Kitketään istutukset, myllätään ja haravoidaan hiekka puhtaaksi risuista ja muusta roskasta, maalataan uimakoppi ja raivataan tilaa hyyskälle/varastolle. Innokkaimmat pääsevät mahdollisesti rakentamaan myös hyppylaituria!

Tervetuloa mukaan kaikki uimarannan käyttäjät! Ota mukaan mahdollisia työvälineitä (harava, lapio, raivaussaha ym. ja tietysti työhanskat). Talkoissa makkaratarjoilu ja mehua, kahviakin saattaa löytyä. Aloitetaan siis klo 16, mutta mukaan voi tulla pitkin iltaa. Lisätietoja kyläkoordinaattorilta: 044 2760 001

Huomaa vielä, että uimaranta on tarkoitettu kyläläisten yhteiseen käyttöön ja käyttäjillä on hienon uimarannan käyttöoikeutta vastaan velvollisuus huolehtia paikasta ja sen siisteydestä. Muista ja muistuta jälkikasvuasikin siitä, että roskat kuuluvat roskikseen, kopit pidetään siisteinä ja ilkivalta tai tyhmä käytös ei kuulu uimarannallekaan.

(2.6.2013 KP)

Klikkaamalla lisätietoja