Keväisiä talkoita ja myyjäisiä tulossa

Nyt voi nikkaroida, haravoida ja talkoilla hyvässä seurassa. Tulevana lauantaina 27.4. alkaen klo 10 pidetään Nummituvalla kiinteistön kunnossapitotalkoot. Illalla VPK lämmittää talkoolaisille pihasaunan.

Samaan aikaan toisaalla – vaan ei kovin kaukana – voi voittaa vapaaliput Suomenlinnan kesäteatteriin. Koululla nimittäin on myyjäiset lauantaina klo 11–13. Vanhempainyhdistys pitää perinteiseen tapaan kahvilaa, paistaa makkaraa sekä myy arpoja (päävoittona tuo teatterielämys!) ja vapunviettoon tarvittavia ilmapalloja.

Heti vapun jälkeen torstaina 2.5.  klo 17 alkaen päästään heiluttamaan haravoita kappelin pihapiirissä ja hautausmaalla. Talkookahvit ja -voileivät tarjotaan toki.

Toukokuisena sunnuntaina 19.5. klo 14-17 on koululla lastenvaatekirpputori, jonka myyntipaikat varataan N-Y-T, nyt! Tyhjennä varastosi pieneksi jääneistä vaatteista ja muista lastentarvikkeista. Samaan aikaan yläkerrassa pidetään taidekahvilaa.

Kevään muutkin menot löytyy tapahtumakalenterista. Luvassa muun muassa joogan tiiviskurssi. Muista myös ilmiömäinen pop-up-sisustuspuoti Syökerin tuvan päädyssä!

(LV 23.4.2013)

Klikkaamalla lisätietoja