Metalliromua kerätään kylän hyväksi

Kyläyhdistys järjestää tänä keväänä kaksikin metalliromun keräyspäivää. Metalliromua kerätään lauantaina 20. huhtikuuta sekä lauantaina 25. toukokuuta klo 10-15. 

Tuo metalliromusi Syökerin tuvan pihaan, paikalla on opastus tarvittaessa. Myös käytettyjä akkuja otetaan vastaan. Isommat romuerät (esim. auton romut) noudetaan veloituksetta kotoa. Lisätiedot Anita Vihtkarilta 0400 794 174. Tempausten tuotto käytetään kyläyhdistyksen toimintaan.

Joonas ja Romulus tulossa myös Vihtijärvelle

Rosk’n Roll kerää Joonas ja Romulus-autoihin maksutta kotitalouksien vaarallisia jätteitä sekä metalliromua. Vihtijärvelle autot saapuvat keskiviikkona 24.4.2013 klo 17.45-18. Autot pysähtyvät koulun pihassa.

Joonas nappaa pienen, mutta vaarallisen talteen

Asukkaat voivat tuoda Joonas-autoon maksutta kodin vaarallisia jätteitä, joita ovat muun muassa energiansäästölamput, loisteputket, maalit, liuottimet, torjunta-aineet, öljyt ja siivouskemikaalit.

Metallinkeräysauto Romulus ottaa vastaan kotitalouksien yksittäisiä metalliesineitä. Tällaisia ovat esimerkiksi polkupyörät, puukiukaat, sadevesikourut sekä metalliastiat ja -purkit. 

Kotitalouksien vaarallisia jätteitä otetaan vastaan maksutta jäteasemilla ja huoltoasemien ja kauppojen pihoilla sijaitsevissa vaarallisten jätteiden kaapeissa ja konteissa. Avaimen vaarallisen jätteen kaappiin tai konttiin saa huoltamon tai kaupan henkilökunnalta. Lisätetoa jätehuollosta Rosk'n rollin kotisivuilta tässä linkissä.

(12.04.2013 KP)

 

Klikkaamalla lisätietoja