Miten vietät pääsiäistä?

Mediatiimi tahtoi toteuttaa katugallupin pääsiäisen vietosta paikallismedioista tuttuun tyyliin. Toimittajia kylillä kohdanneet saivat kertoa suunnitelmistaan ja mahdollisista pääsiäisperinteistä.

 

 

 

 

Marja Silvasti:
"Vuorotyöläisenä minulla kävi tuuri, eli olen pääsiäisenä vapaalla.
Pääsiäisemme alkaa torstaina Vihtijärven kappelilla pidettävällä messulla.
Olemme perheen kesken ja tapaamme sukulaisia saunomisen merkeissä."

 Hans Brummer aikoo pääsiäisen aikana käydä katsomassa autoja American Car Show:ssa ja odottelee josko muut autoharrastajat tulisivat jo hakemaan autojaan säilytyksestä Hiiskulasta. "Lapset tulevat myös kotiin käymään!"

 

Päivi Putkonen-Hegazi:
"Meidän perheessä vietetään perinteikästä karjalaista pääsiäistä ja tapaamme sukulaisia ja ystäviä.
Pääsiäinen on perheellemme tärkeä. Itse en pidä pashasta, mutta sen sijaan teen perinteisen kulitsan.
Jossain välissä olisi vielä tarkoitus täyttää EU-tukihakemus."

 

 

 

Hiiskulasta bongattu Marjo Kotaviita on töissä lauantain ja sunnuntain kirpparilla Klaukkalassa. "Perjantaista ja maanantaista ei vielä tiedä..."

 
 


Riikka Honkaranta:

Riikan pääsiäissuunnitelmiin kuuluu ulkoilua ja kyläilyä. "Käymme vanhempien luona, ja lisäksi myös meille tulee vieraita. Koirien kanssa varmastikin touhuillaan ja tehdään tottelevaisuustreeniä. Mitään erityisiä pääsiäisperinteitä ei ole, mutta tyttären myötä suklaamunat ja rairuohot kuuluvat pääsiäiseen."
   
Jari Luomi:
"Vietän pääsiäistä kotona. Lepäilen, lueskelen, syön hyvin ja ehkäpä avaan jossain vaiheessa pullon viiniä. Perjantaina siskoni tulee meille kylään ja syömme porukalla. Lammasta emme aio valmistaa, vaan herkuttelemme naudan paahtopaistista tehdyllä beef wellingtonilla. Suklaamuniakin kuluu, Mignon on suosikkini. Olen ollut tämän viikon talvilomalla, mutta pääsiäisen jälkeen täytyy palata töihin".

Oikein Hyvää Pääsiäistä!

toivoo Mediatiimi

(27.3.2013 AN, HE, KP, SA)

Klikkaamalla lisätietoja