Kappelissa vaihtuivat vuodenajat

Äidit ja tyttäret, Liisa Keisala, Anu Kuusela, Henna Kuusela ja Anna Tallgren kuljettivat perjantaina 15.3.2013 Vihtijärven kappelin 50-päisen yleisön editse koko vuodenkierron.

Runo- ja musiikkiesitys oli hienosti koottu; runot soljuivat yksi toisensa perään nauhana musiikkiosuuksien sitoessa ne yhteen. Tekstit olivat etupäässä luontoaiheisia ja toivat esiin hienoja ajatuksia ja kuvauksia jokaisesta vuodenajasta. Runojen oivallukset "Sulaminen tekee kipeää, kipeämpää kuin jäätyiminen" (Aino Suhola), "Kun siemen maahan putoaa niin taistelu alkaa" (Eeva Heilala), "Kukan kuolema unohtuu kuin paha puhe" (Eeva Heilala) jäivät ainakin puutarhuri-toimittajan ajatuksiin pyörimään.

Anna Tallgren, piano, Henna Kuusela, laulu sekä Anu Kuusela ja Liisa Keisala, lausunta
Tyttäret, muusikot Anna Tallgren ja Henna Kuusela sekä äidit Anu Kuusela ja Liisa Keisala.

Äidit esittivät vaativat runo-osuutensa antaumuksella ja hehkulla. Esimerkiksi Liisan Rakastunut Metso oli vakuuttava. Tyttärillä oli ammattimainen ja lämmin ote musiikkiosuuksiin, tunnelmat vaihtuivat helskyvästä jammailusta (Neiti Kevät) aina arvokkaaseen klassikkoon (Kuusi). Upeaa!

Kiitos ja kumarrus
Kiitos ja kumarrus. Esityksen tuotto ohjattiin Vihtijärven kyläyhdistyksen hyväksi.

Esitys alkoi keväästä, jatkui kesään, syksyyn ja päättyi talveen, jonka positiivisia puolia tuotiin mukavasti esiin. Tunnelma oli lopuksi jopa riehakas. Kiitokset äideille ja tyttärille hyvästä esityksestä!

Kevättä kohden taas mennään, Hellaakoskea lainaten: "Aurinko ampuu kultanuolia päivä päivältä tihentyvin parvin"

(16.03.2013 KP, kuvat AN)

Klikkaamalla lisätietoja