Äitien ja tyttärien musiikkia ja runoja kappelissa perjantaina 15.3. klo 19

Äidit ja Tyttäret esittävät musiikki- ja runoesityksen Niin vaihtuvat vuodenajat 15.3.2013 klo 19.00 Vihtijärven kappelissa.

Kahden sukupolven yhteinen runo- ja lauluilta kokoaa yhteen palan suomalaista runoutta, musiikkia ja luontoa. Anu Kuuselan ja Liisa Keisalan lausumat runot rytmittyvät tyttärien, Anna Tallgrenin ja Henna Kuuselan kokoaman laulukoosteen kanssa yhdeksi, koko vuoden kattavaksi kokonaisuudeksi.

Ohjelman runkona on luonnonkauneus ja sen muuttuminen eri vuodenaikoina. Jäiden lähtö pitkän talven jälkeen tuntuu aina vapauttavalta samoin kuin kevään kääntyminen vehreäksi, valoisaksi kesäksi. Syksy valmistaa meitä talveen ja antaa luvan hiljentyä. Kuten luonto syksyllä hiljalleen painuu levolle, voimme mekin pohtia polkumme päätepistettä kuten Aila Meriluoto runossaan Jälkeenpäin. Valkoinen talvi tähtikirkkaine öineen antaa anteeksi kovatkin pakkaset. Lumen alla nukkuvat puut valmistautuvat kohtaamaan kevään riemun, joka aina nostaa ihanuudesssaan silmiimme kyyneleet, koska tämä maa on niin kaunis.

Käsiohjelma 10 €. Tuotto Vihtijärven kyläyhdistyksen hyväksi.

Lämpimästi tervetuloa toivottavat äidit ja tyttäret.

Klikkaamalla lisätietoja