Eija Sinikka jatkaa Marttojen puheenjohtajana

Vihtijärven Marttojen vuosikokouksessa 26.02.2013 Eija S Jokinen valittiin puheenjohtajuutta jatkamaan myös kaudelle 2013-2014. Hallituksen jäseniksi valittiin Anne Hampori, Merja Lyyra-Vihtkari, Maarit Kajosaari, Hanna Oksa, Eila Rouvali ja Päivi Putkonen-Hegazi.

Martoille nimettiin myös vastuuhenkilöt eri jaoksiin. Käsityömarttoina toimivat Anu Nilsson ja Eila Rouvali, liikunta-ja kulttuurimarttoina Merja Lyyra-Vihtkari sekä Eija S Jokinen ja puutarhamarttoina Kaisu Karstila ja Ilse Konttinen-Luomi.

Hallitus valitsi heti vuosikokouksen perään pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan varapuheenjohtajaksi Anne Hamporin, sihteeriksi Merja Lyyra-Vihtkarin ja rahastonhoitajaksi Eija S Jokisen. Uudenmaan Martat ry;n kokousedustajaksi valittiin Tuula Ruissalmi ja varaedustajaksi Maarit Kajosaari.

Martat jatkavat teemalla Hidastamalla hyvinvointiin ja painopisteenä tänä vuonna on Hyvinvointia luonnosta ja ympäristöstä. Martoissa on arjen mahdollisuus.

Ulkoilupäivä 10.3.

Vihtijärven Martat järjestävät perinteisen pilkki- ja ulkoilupäivän su 10.03.2013 klo 12.00 Vihtkarien mökkirannassa.

Tarjolla kahvia, pullaa ja makkaraa grillattavaksi. Opastus Ylimmäisten tieltä Vihtkarien kuivurin kohdalta. Kaikki mukaan nauttimaan ulkoilusta ja pilkkimisen riemusta kevätauringossa!

(AN/ESJ 1.3.2013)

Klikkaamalla lisätietoja