Kylälehden toimitus etsii paikallisia yrityksiä

Vuosittain, yleensä toukokuussa ilmestyvässä Vihtijärveläinen-lehdessä on luettelo toimituksen tiedossa olevista Vihtijärvi-sidonnaisista yrityksistä (vuonna 2012 sivulla 42). Yritysluettelon tarkoituksena on kertoa kylälehden lukijoille paikallisten yritysten ja/tai yrittäjien olemassaolosta, jotta paikallistalouden kannattajat voisivat halutessaan käyttää mahdollisimman paljon paikallisia palveluja. 

Myytkö polttopuita, vihanneksia tai vaikka maitokärryjä? Leikkaatko hiuksia, hierotko kipeytyneitä lihaksia tai rapsutteletko kovettuneita kantapäitä? Onko sinulla yritys, joka ei vielä ole kylälehtemme yritysluettelossa tai tunnetko/tiedätkö yrityksen joka luettelossa voisi olla? Kerro tiedostasi toimitukseen yritysosiosta vastaavalle toimittajalle sähköpostitse kaarina.pullinen(at)vihtijarvi.fi, puhelimitse 050 363 2967 tai kyläsivujen yhteydenottolomakkeella

Myös kylälehden ilmoitustila on myytävänä nyt - kylälehti jaetaan sen valmistuttua kylän jokaiseen postilaatikkoon, ojennetaan vierailijoille sekä kylän tärkeille sidosryhmille ja pidetään jaossa Syökerin tuvalla kyläyhdistyksen hyllyssä niin kauan kuin painosta riittää. Lisätiedot ilmoitusasioissa Kaarinalta. 

(20.01.2013 KP)

Klikkaamalla lisätietoja