Koulutusta tarjolla otsikolla Tulevaisuuden maaseutuyrittäjyys

Koulutusta tarjolla otsikolla Tulevaisuuden maaseutuyrittäjyys

Vahvistuva Vihtijärvi-hankkeen tavoitteena on tukea paikallista työllistymistä. Uudenmaan kylät ry:n järjestää Yhteisetu-osuuskunnan monet mahdollisuuden -koulutuksen Vihdin kunnantalolla Nummelassa. Tutustu kutsuun tässä linkissä ja jos kiinnostuit, niin ilmoittaudu koulutukseen määräaikaan 8.9. mennessä. Jos vielä haluat osallistua kimppakyytiin, niin ota yhteyttä hankekoordinaattori Kaarina Pulliseen (kaarina.pullinen(at)vihtijarvi.fi tai 044 2760 004)

Kylän yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille on 11.10. järjesteillä oma tilaisuus tavata Vihdin kunnan yrityskehittäjä Kristiina Salo. Tilaisuuden aikana on toivottavasti mahdollisuus tutustua oman kylän yrittäjiin ja tutkailla yhtiestyömahdollisuuksia sekä kuulla yrityskehittäjän terveiset kunnasta. Tästä lisää lähempänä ajankohtaa - laitathan, yrittäjä tai tuleva yrittäjä, ajankohdan kuitenkin kalenteriisi.  

Vahvistuva Vihtijärvi-hankkeen hankekoordinaattorit Heli ja Kaarina kertovat blogissaan ajatuksiaan hankkeeseen liittyvistä asioista. Voit lukea blogia tässä linkissä. Kommentteja ja kritiikkiä otetaan mielellään vastaan.

(31.8.2017 KP)

Klikkaamalla lisätietoja